Slotenmaker Zoetermeer |  079-2600777

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Zoetermeer aan het juiste adres. Slotenmaker Zoetermeer kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
  Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Zoetermeer

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Geen verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Slotenmaker Zoetermeer helpt elk jaar honderden bewoners van Zoetermeer die problemen hebben een slot, oplegslot, insteekslot, schuifpuislot, kluis, buitengesloten zijn of die hun woning of bedrijfspand beter willen beveiligen. Het is een vervelende werkelijkheid, er wordt steeds vaker ingebroken.

Naast dat ze uw spullen meenemen, wordt er ook meestal ook veel geweld gebruikt om uw sloten open te breken. Een goede slotenmaker kan er voor zorgen dat dit voor u geen realiteit wordt. Één van onze eigen buitendienst slotenspecialisten kunnen u een beveiligingsadvies geven, samen met u zal onze specialist met u een rondje lopen door u huis en zal de zwakke plekken aangeven en u voorzien van advies hoe deze zwakke plekken te dichten. Inbrekers kiezen de weg van de minste weerstand.

Slotenmaker Zoetermeer

Zoekt u een slotenmaker in Zoetermeer of omgeving dan hoeft u niet verder te zoeken. Slotenmaker Zoetermeer is een erkende slotenmaker aangesloten bij de NSSG Nederlandse Sleutel en Slotengilde met enkel gekwalificeerde professionele monteurs in dienst. Heeft u onze hulp nodig? Dan kunt u ons bellen op 079-2600777 of e-mailen naar info@lockit.nl. Wij kunnen u in 100% van de gevallen vooraf precies vertellen wat het kost, Slotenmaker Zoetermeer heeft de tarieven heel overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

Bij ons staan service, vakmanschap en betrouwbaarheid bovenaan.

 • Zoetermeer Centrum
 • Zoetermeer Meerzicht
 • Zoetermeer Buytenwegh – De Leyens
 • Zoetermeer Seghwaert
 • Zoetermeer Noordhove
 • Zoetermeer Rokkeveen
 • Zoetermeer Oosterheem
 • Zoetermeer Industriegebied
 • Zoetermeer Buitengebied

  2 jaar garantie
   Heldere vaste tarieven
  Geen verrassingen achteraf
  Erkende en professionele installateurs

Slotenmaker Zoetermeer

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken

 079-2600777 info@lockit.nl

Service en Diensten

Slotenmaker Zoetermeer is actief sinds 1990. Al jarenlang hebben wij ervaring met alle slot en veiligheids gerelateerde zaken. Wij kunnen voor u onder andere:

 • Deuren schadevrij openmaken vanaf €69,-
 • Het repareren, installeren en opnieuw ontwerpen van complete sluitsystemen.
 • Het geven van geheel vrijblijvend beveiligingsadvies, aangepast op uw situatie.
 • Het openen, herstellen of modificeren van brand- en beveiligingskasten.
 • Het installeren van complete elektronische of mechanische beveiligingssystemen.

Staat u voor een dichte deur, is uw sleutel kwijt of in het slot afgebroken? Wij kunnen u zeer snel ter plaatse zijn. Neem gerust contact met ons op. Er is altijd een monteur van ons actief in Zoetermeer en omgeving.

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook makelaars, winkel(keten)s, bedrijven, woningbedrijven, deurwaarders en overheidsdiensten. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. Dé Slotenmaker van Zoetermeer komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw winkel, bedrijf of (woningen)complex te bekijken.

Onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers

Dé Slotenmaker van Zoetermeer is een onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit bedrijf verleent sinds 1990 service op het gebied van sloten en beveiliging. Deze jarenlang ervaring met sloten, kluizen, veiligheidsdeuren en beveiliging heeft geresulteerd in een dealerschap voor de volgende merken: Pfaffenhain, Lips, Nemef, Yale, Cisa, KFV, ZI Ikon, Evva, Salto, Hoppe, Fuhr, Sobinco, Winkhaus, DX, Eff Eff en Dom.

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 079-2600777!

IN SAFETY WE TRUST

Bel ons