Prijs voor het plaatsen van een meerpuntssluiting

HET PLAATSEN VAN EEN COMPLETE MEERPUNTSSLUITING KOST € 439,-

  • Meerpuntssluiting SKG***
  • 3 sluitkommen SKG***
  • Ant-kerntrek beslag SKG***
  • Cilinder SKG** inclusief 3 sleutels
  • Montage (meerpuntssluiting gemonteerd door een erkend bedrijf)

Wij maken alleen gebruik van erkende en intern opgeleide monteurs en professioneel gereedschap. Wij zorgen ervoor dat achteraf alles netjes is opgeruimd en dat uw deur sluit zonder enige wrijving. Zo blijft de driepuntssluiting jaren werkzaam en bent u jaren beveiligd.

Deuren-Lockit

Meerpuntssluiting

Een meerpuntssluiting is een insteekslot wat over de hele lengte van de deur is ingefreesd, dit insteekslot sluit op 3 punten in het kozijn.

3 puntssluitingen worden tegenwoordig veel toegepast in nieuwbouwwoningen, wij plaatsen regelmatig 3 puntssluitingen in deuren waar een enkel insteekslot inzit of waar een ouderwets oplegslot op is geschroefd.

Een meerpuntssluiting staat voor veiligheid en gemak. Met 1 en dezelfde sleutel sluit uw deur op drie punten af. Meerpuntssluitingen (ook wel driepuntssluitingen genoemd) worden haast altijd in combinatie met anti-kerntrek beslag en / of een skg3 cilinder geplaatst. Zo bent u optimaal beveiligd maar met het gemak van een enkele cilinder.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u natuurlijk altijd met ons bellen! ✆ 010-2222559 of u kunt ons een ✉ mail sturen.

Wat is een driepuntssluiting?

Een meerpuntssluiting is een slot wat op 3 punten sluit. De eerste modellen kwamen met blokschoten, deze draaide zwaar en moesten na een jaar of 10 vervangen worden. De hedendaagse meerpuntssluitingen zijn uitgevoerd met haken, draaien soepel en gaan als ze een of twee maal per jaar gesmeerd worden, decennia’s mee.

In het kozijn worden metalen bakken (ook wel sluitkommen genoemd) gemonteerd, die het kozijn moeten verstevigen, tevens zorgen de sluitkommen er voor dat men de schoten / haken niet kan bereiken en deze dus ook niet terug kan slaan.

Mocht er een slot aan vervanging toe zijn dan is een meerpuntssluiting een perfecte vervanging, dit is een slot wat je zonder de juiste ervaring en gereedschap niet zelf moet plaatsen. Onze monteurs hebben de ervaring en de juiste apparatuur om een driepuntssluiting perfect te plaatsen. Kortom een meerpuntssluiting in combinatie met anti-kerntrek beslag is een perfecte beveiliging van een deur.

Waarom een driepuntssluiting laten plaatsen?

Wij raden het af om een meerpuntssluiting zelf te plaatsen. Dit om ergernissen en natuurlijk om schade aan uw deur te voorkomen. Wij hebben al duizenden meerpuntssluitingen geplaatst en weten waar er problemen kunnen ontstaan. Wij hebben speciaal gereedschap waarmee wij in de hele lengte de meerpuntssluiting in zijn geheel kunnen infrezen.

Een meerpuntssluiting zorgt voor een veilig gevoel. Als deze op slot zit en is voorzien van anti-kernstrek beslag, is het zeer lastig voor een inbreker en zelfs voor een slotenmaker om toegang te krijgen tot uw woning. Een meerpuntssluiting maakt gebruik van een enkel cilinderslot waardoor u makkelijk met één sleutel uw woning kan betreden.

Monteren van een meerpuntssluiting?

Meerpuntssluiting

Ons erkende monteur is hier bezig met het afmeten van de freesmal. Hierna brengt hij de freesmal aan en stelt hij de slotkast frees af.

Meerpuntssluiting

Onze monteur freest nu de gaten in de deur voor de cilinder, de krukgaten en de voorplaat.

Meerpuntssluiting

Het slot is nu perfect en vakkundig ingefreesd. Rest het infresen van de sluitkommen in het kozijn.
Werkzaamheden zijn nu afgerond, weer een deur beveiligd door Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Wij vervangen uw 3-puntssluiting dezelfde dag nog

Is uw meerpuntssluiting defect? Dan zijn vaak de tandwielen versleten en / of het binnenwerk defect.
Wij plannen het vervangen van uw slot graag zo vroeg mogelijk in de ochtend in, zodat wij uw meerpuntssluiting s’ochtends kunnen opmeten en u dezelfde dag nog kunnen voorzien van een hele nieuwe meerpuntssluiting. Wij hebben vaak meerdere maten nodig en laten deze het liefst opmeten door onze erkende monteur.

Om uw meerpuntssluitingen te kunnen vervangen hebben wij nodig:

– Verscheidene maten (lengte, breedte en dikte van de voorplaat)
– Draairichting
– Kruk- of cilinderbediend
– Doornmaat
– Haakschoten, penschoten of anders
– Afstand van dagschoot tot afzonderlijke schoten

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

2 Jaar garantie | Heldere vaste tarieven | Geen verrassingen achteraf | Erkende en professionele installateurs

Merken meerpuntssluitingen

Er zijn verscheidene merken die meerpuntssluitingen fabriceren. Wij maken gebruik van het merk HMB, KFV en Fuhr.

KFV

KFV Logo

KFV is een echte Duitse sloten fabrikant (oorspronkelijk Nemef). De Nemef driepuntssluitingis voorzien van SKG*** en biedt uw drie maal zoveel veiligheid in één handomdraai. Dit cilinderbediende slot is dus extra veilig, voldoet aan alle eisen en kwaliteitsnormen en is voor toepassing in voordeuren. Met een Nemef driepuntssluiting houd uw inbrekers buiten de deur!

HMB

HMB Logo

Wij leveren het liefst een HMB meerpuntssluiting omdat wij hier al 25 jaar goede ervaringen mee hebben, HMB meerpuntssluitingen staan bekend als een van de meest innovatieve meerpuntsloten voor de Nederlandse markt. Wij bieden cilinderbediende-, krukbediende-, anti-paniek meerpuntsluitingen aan van HMB. Wij leveren HMB meerpuntssluitingen uit voorraad.

Kruk- of cilinder bediende 3-puntssluiting in uw voordeur?

Krukbediend

Bij een krukbediend model wordt het slot deels met de kruk en deels met de sleutel bediend. Dit werkt als volgt: door het omhoog duwen van de deurkruk gaan de nachtschoten uit, waarna de kruk (en daarmee het slot) met een draai van de sleutel kan worden geblokkeerd.

Cilinderbediend

Bij een sleutelbediende meerpuntssluiting gebruikt u de sleutel om de haken van de meerpuntssluiting te bewegen. Bij een krukbediende meerpuntssluiting maakt u hiervoor gebruik van de kruk. Door de kruk omhoog te bewegen komen de haken uit en hierna vergrendeld u het slot.

Contactformulier

Meerpuntssluiting plaatsing en reparatie

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Geen verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Bel ons