Sluitplan

Sluitplan, hoofdsleutel systeem, generaal hoofdsleutel systeem, moedersleutel systeem. Verschillende benamingen voor een product.

Vaak komen wij bij klanten die zodra het over een sluitplan gaat moeilijk gaan kijken, meestal hebben ze dan een slechte ervaring met een bestaand of een oud sluitplan.

Als we dan zo’n sluitplan mogen zien dan begrijpen we vaak gelijk wat het probleem is een slecht ontworpen sluitplan, de ene keer heel onlogisch ontworpen of met onbegrijpelijke benamingen zoals GHS, HS1, HS2, HS3 etc.

Zo’n sluitplan wat vaak fabrieksplannen zijn die zonder overleg met de gebruiker gemaakt zijn en die via een groothandel direct aan een bouwbedrijf wordt geleverd, bij oplevering van het gebouw krijgt de beheerder een zak met sleutels het sluitplan en wordt hem veel succes gewenst.

Dit soort plannen krijgen wij veelal op de rails doordat wij weten hoe ze ontworpen zijn, wij veranderen de benamingen in het sluitplan, brengen veranderingen aan als daar ruimte voor is in het ontwerp, richten de sleutelkast in en zorgen er voor dat de beheerder exact weet hoe het sluitplan in elkaar zit.

Sloten-Lockit
Cilindersloten maken
Slotenmaker Bedrijven

Duidelijk sluitplan/sluitsysteem

Als wij zelf in samenwerking met de klant een sluitplan ontwerpen gaat het er heel anders aan toe dan bij een fabrieksplan.

Het verschil is de aandacht die wij er aan besteden, wij willen weten wat het bedrijf doet, welke afdelingen zijn er, hoe ziet het kader er uit en hoe ziet de toekomst van het bedrijf er uit zodat we bij het ontwerp daar al rekening mee kunnen houden en het ontwerp veel groter maken dit kost de klant niets extra’s, het kost ons meer werk maar hierdoor leveren we een toekomst bestendig plan.

Ons plan ziet er niet uit met GHS, HS, HS1 etc. Wij spreken over Generale Hoofdsleutel en daarna gaat het anders zoals HS Bakker, HS Tech Dienst, HS IT etc.

Wij zorgen ook voor looproute’s zodat de tech dienst met hun hoofdsleutel de route kunnen lopen naar alle ruimte’s waar ze werkzaamheden moeten doen, tevens richten we altijd de sleutelkast in en zorgen wij er voor dat de beheerder het sluitplan exact begrijpt.

In generale Hoofdsleutel Systemen is er ook altijd de keuze voor de juiste cilinder van het juiste merk, wij zijn onafhankelijk en kunnen elk merk leveren, derhalve hebben wij wel onze voorkeuren voor welk merk we kiezen, wij werken liever niet met logge fabrikanten waar je net zo makkelijk 6 weken of meer moet wachten op een nabestelling of een systeem waarvan de certificering binnen een paar jaar verloopt of waarvan de sleutels bijgemaakt kunnen worden bij de lokale slotenmaker.

Snelle levering

Een sluitplan kunnen wij al binnen 48 uur leveren, nabestellingen de zelfde dag mogelijk de fabrikant / leverancier waar wij graag mee werken doet niet aan opslagen en heeft specialisten in dienst die in het belang van de klant werken.

Tevens zijn er veel fabrikanten die bij nabestellingen opslag op opslag berekenen zoals: oud systeem toeslag, kleine order toeslag, sleutel toeslag en zo zijn er nog wel meer die bij vele fabrikanten worden doorberekend.

Wij weten op welke punten wij moeten letten bij de aanschaf van een hoofdsleutelsysteem en zorgen er altijd voor dat een systeem minimaal 30 jaar mee kan en hebben systemen in ons klantenbestand die al meer dan 40 jaar oud zijn en nog steeds waterdicht zijn.

Waar vele slotenmakers veel moeite hebben met sluitsystemen daar is het voor ons gesneden koek en wij vinden het leuk om onze passie en expertise te gebruiken zodoende samen met de klant een perfect plan te ontwerpen wat perfect past bij de wensen en behoefte van de klant.

Wij geven ook cursussen omtrent sluitsystemen, deze cursussen leren u in een paar uur tijd zonder ballast hoe een plan werkt en hoe een plan in elkaar zit, dit doen wij altijd voor een bedrijf of 1 persoon tegelijk  zodat we er zeker van zijn dat diegene na de cursus exact weet hoe een sluitplan werkt en in elkaar zit.

Mocht u hulp  of informatie nodig hebben bij een bestaand sluitplan of u wilt advies voor een nieuw sluitplan neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons