Sluitplan

Is er binnen uw pand meer dan één deur die gecombineerd moet worden afgesloten? Dan is een  goede opzet van een sleutelplan of sluitsysteem essentieel. Een sluitsysteem is een weergave van de interne organisatie (wie zit waar?) in combinatie met de indeling van het af te sluiten gebouw.
Elk sluitsysteem zou uniek moeten zijn.

In de praktijk zijn sluitplannen helaas vaak standaard ontworpen en zonder overleg met de gebruiker gemaakt. Meestal worden ze via een groothandel direct aan een bouwbedrijf geleverd.

Als we zo’n sluitplan bestuderen, begrijpen we in de meeste gevallen snel wat het probleem is: vaak zijn de plannen onlogisch ontworpen of met onbegrijpelijke benamingen zoals GHS, HS1, HS2, HS3 etc.

Dit soort plannen krijgen wij weer snel op de rails  Wij weten hoe ze ontworpen zijn en veranderen de benamingen in het sluitplan. Als daar ruimte voor is passen we het ontwerp aan, richten de sleutelkast in en zorgen er voor dat de beheerder exact weet hoe het sluitplan in elkaar zit.

Sloten-Lockit
Cilindersloten maken
Slotenmaker Bedrijven

Duidelijk sluitplan/sluitsysteem

Als wij zelf in samenwerking met de klant een sluitplan ontwerpen gaat het er heel anders aan toe dan bij een fabrieksplan.

Het verschil is de aandacht die wij er aan besteden, wij willen weten wat het bedrijf doet, welke afdelingen zijn er, hoe ziet het kader er uit en hoe ziet de toekomst van het bedrijf er uit zodat we bij het ontwerp daar al rekening mee kunnen houden en het ontwerp veel groter maken dit kost de klant niets extra’s, het kost ons meer werk maar hierdoor leveren we een toekomst bestendig plan.

Ons plan ziet er niet uit met GHS, HS, HS1 etc. Wij spreken over Generale Hoofdsleutel en daarna gaat het anders zoals HS Bakker, HS Tech Dienst, HS IT etc.

Wij zorgen ook voor looproute’s zodat de tech dienst met hun hoofdsleutel de route kunnen lopen naar alle ruimte’s waar ze werkzaamheden moeten doen, tevens richten we altijd de sleutelkast in en zorgen wij er voor dat de beheerder het sluitplan exact begrijpt.

In generale Hoofdsleutel Systemen is er ook altijd de keuze voor de juiste cilinder van het juiste merk, wij zijn onafhankelijk en kunnen elk merk leveren, derhalve hebben wij wel onze voorkeuren voor welk merk we kiezen, wij werken liever niet met logge fabrikanten waar je net zo makkelijk 6 weken of meer moet wachten op een nabestelling of een systeem waarvan de certificering binnen een paar jaar verloopt of waarvan de sleutels bijgemaakt kunnen worden bij de lokale slotenmaker.

Snelle levering

Een sluitplan kunnen wij al binnen 48 uur leveren, inclusief nabestellingen. De fabrikant/ leverancier, waar wij graag mee werken, doet niet aan opslagen en heeft specialisten in dienst die in het belang van de klant werken.

Wij weten op welke punten belangrijk zijn bij de aanschaf van een hoofdsleutelsysteem en zorgen er altijd voor dat een systeem minimaal 30 jaar mee kan. We hebben zelfs systemen in ons klantenbestand die al meer dan 40 jaar oud zijn en nog steeds waterdicht zijn.

Waar veel slotenmakers moeite hebben met sluitsystemen, is het voor ons gesneden koek. Het is voor ons de uitdaging samen met de klant een perfect plan te ontwerpen dat naadloos past bij de wensen en behoefte van de klant.

Wij geven ook cursussen omtrent sluitsystemen. Deze cursussen leren u in een paar uur tijd zonder ballast hoe een plan werkt en hoe een plan in elkaar zit. Dit doen wij altijd voor één bedrijf of  één persoon tegelijk, zodat we er zeker van zijn dat diegene na de cursus exact weet hoe een sluitplan werkt en in elkaar zit.

Mocht u hulp  of informatie nodig hebben bij een bestaand sluitplan? Of wilt u advies voor een nieuw sluitplan? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons