Slotenmaker Rijswijk |  070-2210028

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rijswijk aan het juiste adres. Slotenmaker Rijswijk kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
  Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Rijswijk

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Geen verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Is er bij u ingebroken of heeft u zich buitengesloten? Niets is vervelender dan u niet veilig voelen in uw eigen huis. De erkende slotenmaker zoals Slotenmaker Rijswijk kan u hierbij helpen. Wij kunnen samen met u een veiligheidsplan opstellen, zodat inbrekers geen kans meer maken. Deze diensten leveren wij voor bedrijven en particulieren.

Is uw sleutel afgebroken in het slot of heeft u de sleutel aan de andere kant in het slot laten zitten en krijgt u de sleutel niet meer omgedraaid? Wij kunnen dit probleem zeer snel verhelpen. Een zeer veel gevallen zelfs zonder schade. Het is ook mogelijk om al uw sloten gelijksluitend te maken zodat u maar een sleutel nodig heeft voor al uw deuren en ramen.

Wij staan u graag te woord via 070-2210028 of via info@lockit.nl. Wij kunnen u een vrijblijvend voorstel doen of informatie en advies geven.

 • Rijswijk Centrum
 • Rijswijk West
 • Rijswijk Oost
 • Rijswijk Noord
 • Rijswijk Zuid

Slotenmaker Rijswijk

Sinds 1990 de erkende en betrouwbare Slotenspecialist van Rijswijk al jarenlang Slotenmaker, of het nu om een kapot slot gaat, u uzelf heeft buitengesloten, een oplegslot wilt laten vervangen, een penslot die niet open wil of u wilt graag een geheel vrijblijvend beveiligingsadvies.

Betrouwbaarheid daar is waar het om draait als u een Slotenmaker nodig heeft onze Slotenspecialisten dienen hun bewijs van goed gedrag te overhandigen, wij zijn aangesloten bij het Nederlandse Sleutel en Slotengilde.

Waar het om kosten gaat daar zijn wij helder in, op onze site staan al onze tarieven, dus u kunt in een oogopslag zien wat het kost om een oplegslot te vervangen, wat het kost om een cilinder te vervangen of wat de kosten zijn voor het openen van een deur, bij ons geen verassingen achteraf.

Mocht u prijzen willen vergelijken , vraag dan altijd naar de totale kostprijs er zijn helaas veel oplichters actief in onze branche die net zo makkelijk € 800.- vragen voor het openen van een deur ( bij ons kost dit € 69,- ) check het artikel wat wij hier aan geweid hebben.

Wij werken veelal voor bedrijvenoverheidsdiensten, deurwaarder kantoren en natuurlijk voor particulieren, u kunt met een gerust hart Slotenmaker Rijswijk inschakelen, wij nemen u uw zorg uit handen.

  2 jaar garantie
   Heldere vaste tarieven
  Geen verrassingen achteraf
  Erkende en professionele installateurs

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken

 070-2210028 info@lockit.nl

Slotenmaker Rijswijk
Slotenmaker Bedrijven
Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken

Slotenmaker Rijswijk is betrouwbaar, snel en erkend!

Erkend LeerbedrijfERKEND LEERBEDRIJF

Slotenmaker Rijswijk is een erkend leerbedrijf. Wij leiden jonge enthousiaste mensen op tot slotenmaker.

Wij zijn trots op ons mooie vak. Slotenmaker is een oud specialistisch vak waar geen opleidingen voor zijn, waarin wij onze passie voor vakwerk graag doorgeven.

Erkend LeerbedrijfNSSG

Slotenmaker Rijswijk is lid van het Nederlandse Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde.

Dè specialisten club als het gaat om het dupliceren van alle soorten en merken van sleutels, maar ook voor het specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op  070-2210028

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons