Preventieadvies

Voor een goed beveiligingsadvies moet u bij Aanpak & Lockit Slotenmakers zijn. Wij geven ter plaatse een gratis en geheel vrijblijvend Preventieadvies. Eén van onze monteurs loopt met u een rondje en kijkt naar alle ramen en deuren, hij neemt met u alle zwakke plekken door en stelt een plan van aanpak op.

Hij gaat met u in overleg en geeft per deur, schuifpui en raam aan wat de beste oplossing is om het gevel element te beveiligen.

Schuifpui Beveiligen-Lockit
Veiligheidsdeur

Hoe wij te werk gaan

Een goede beveiliging maakt van een huis geen gevangenis, onze expertise en onze onafhankelijkheid zorgt er voor dat uw woning op een elegante wijze beveiligd is op een manier dat inbrekers uw deur voorbij gaan. Hoe gaan wij te werk, wij kijken naar de ligging van de woning, naar de attractiviteit van de inboedel. Dan maken wij een risicoanalyse, welk type inbreker kunnen we verwachten is het de gelegenheid inbreker die even snel naar binnen wil, of kunnen we een prof. verwachten die een plan maakt om uw woning te betreden.

Tevens nemen wij met u de organisatorische maatregelen door die u dient te treffen, zoals de ladder opbergen, kwetsbare ramen of deuren zichtbaar maken voor de omgeving, verlichting laten branden em zorgen dat de woning een bewoonbare indruk maakt ook als u weg bent. Die gelegenheidsdienst is niet zo moeilijk op andere ideeën te brengen, hier is vaak het aanbrengen van inbraakwerend beslag al genoeg om de amateur te verjagen.

De professionele inbreker

De professionele inbreker vergt meer aandacht, hier dienen we te denken zoals de prof denkt en gaan we ook op zoek naar de zwakke plekken waar we verwachten waar de inbreker naar binnen wil komen, deze zwakke plekken zullen we versterken met zware sloten en we verstevigen de deuren, ramen en de kozijnen tevens zullen we de cilinders veelal vervangen door cilinders die niet te manipuleren zijn en waarvan de sleutels niet gedupliceerd kunnen worden door derden.
We zullen op donkere plekken verlichting aanbrengen, hemelwater afvoeren maken we onbeklimbaar, ramen die niet open hoeven sluiten we permanent, glas kunnen we met folie verstevigen.

Veiligheidsdeur

Tevens leveren en plaatsen wij ook veiligheidsdeuren, van zwaar inbraakwerend tot het niveau van een kluisdeur. Ook zijn deze deuren ook kogelwerend leverbaar van handvuurwapen tot Kalashnikov bestendig. Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van alarmsystemen. Let wel dat een alarmsysteem een toeter is die aangeeft dat er een onbevoegd iemand uw huis binnendringt, Tegenwoordig kunt u waar ook ter wereld direct op uw smartphone een melding kunt krijgen met live videobeelden. Een alarmsysteem op zich houdt geen inbrekers tegen in combinatie met goede beveiliging wel, hoe mooi is het dat zodra de inbreker aan de slag gaat het alarm al afgaat voordat hij binnen is.

Een veelgehoorde opmerking: als ze er in willen komen dan komen ze er in retourneren wij doorgaans als onzin, als u dat wil komt er niemand binnen.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons