Slotenmaker Pijnacker |   015-2023001

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Pijnacker aan het juiste adres. Slotenmaker Pijnacker kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

  • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
  • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
  • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
  • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
    Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Pijnacker

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Geen verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Al meer dan 30 jaar weten de bewoners van Pijnacker welke Slotenmaker hun te hulp komt als hun slot, cilinder, oplegslot, penslot, meerpuntssluiting of kluis gerepareerd of vervangen moet worden maar ook voor een goed en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies is de Slotenmaker Pijnacker de juiste keuze. Aangesloten bij het Nederlandse Sloten en Sleutelgilde bent u verzekerd van een van onze vakkundige slotenspecialist die met passie voor zijn mooie vak uw defecte slot repareert.

Wij zijn het enigste bedrijf wat u op voorhand exact kan vertellen wat de totale kosten zullen zijn, onze prijzen staan op onze website vermeld, alle prijzen zijn inclusief BTW en bij ons zult u geen uitzonderingen tegen komen.

Slotenmaker Pijnacker | De slotenmaker van Pijnacker

Onze eigen Slotenmakers werken allemaal vanuit de opdracht om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden, als een deur schadevrij geopend kan worden dan dient die schadevrij geopend te worden, als een slot verantwoordelijk gerepareerd kan worden dan verdient dat ten alle tijden de voorkeur, dit is geen goedkoop reclameverhaaltje maar gewoon de manier waar wij willen werken.

Wij worden al meer dan 30 jaar ingehuurd door particulieren, overheidsdiensten, bedrijven en we verlenen assistentie voor deurwaarders.

Let op! Oplichters actief. Mocht u aan het rondbellen zijn op zoek naar een voordelige Slotenmaker dan dient u er rekening mee te houden dat ons mooie vak misbruikt wordt door oplichters/criminelen die veel geld uitgeven om bovenaan te staan in de telefoongids en op google om vervolgens tussen de € 500 en € 1000 te rekenen en onder dwang af te dwingen voor het open maken van een deur, wij berekenen € 69 voor het openmaken.

2 jaar garantie  |  Heldere vaste tarieven  |  Geen verrassingen achteraf  |  Erkende en professionele installateurs

Slotenmaker Bedrijven
Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken

Slotenmaker Pijnacker is betrouwbaar, snel en erkend!

Problemen met uw slot in Pijnacker?

Wanneer u problemen heeft aan een slot, cilinder of kluis  in Pijnacker komen onze ervaren slotenmakers u graag helpen. Als een slot defect is maak het slot niet open, gebruik geen geweld, onze ervaren monteurs kunnen veelal het slot repareren, zij hebben de ervaring en het juiste gereedschap om uw slot, cilinder en of kluizen, te repareren waardoor de kosten voor u niet onnodig hoog uit vallen. onze slotenmaker bekijkt met u het probleem, geeft aan hoe het opgelost kan worden en wat de kosten zullen bedragen, als u akkoord gaat zal hij het probleem oplossen, alles netjes weer opruimen en ook uw andere sloten een gratis smeerbeurt geven, mocht u de aangegeven prijs te hoog vinden dan krijgt u een hand en gaat onze slotenmaker weg,
hier zijn absoluut geen kosten aan verbonden.
Slotenmaker Pijnacker heeft als enige slotenmaker de tarieven online staan, wij zijn trots, eerlijk en betrouwbaar.

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook tuinders, makelaars, beheermaatschappijen, winkel(keten)s, bedrijven, aannemers, advocaten en deurwaarders. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. Dé Slotenmaker van Pijnacker komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw bedrijf, winkel, of (woningen)complex te bekijken.

Onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers

De Slotenmaker van Pijnacker is een onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit bedrijf verleent sinds 1990 service op het gebied van sloten en beveiliging. Deze jaren van ervaringen met sloten, kluizen, veiligheidsdeuren en beveiliging heeft geresulteerd in een dealerschap voor de volgende merken: Pfaffenhain, Lips, Nemef, Yale, Cisa, KFV, ZI Ikon, Evva, Salto, Hoppe, Fuhr, Sobinco, Winkhaus, DX, Eff Eff en Dom.

Pas op voor oplichters!

Let op dat als u prijzen aan het vergelijken bent dat u altijd om een totaal prijs vraagt en controleer die prijs bij de “monteur” die men langs stuurt voordat hij begint (wat is de totale prijs die ik moet afrekenen als u klaar bent? Als u daar een warrig antwoord op krijgt gewoon wegsturen.), helaas lopen er in onze branche wat oplichters rond die op hun site vermelden dat ze uw deur openen vanaf € 15,- deze oplichters berekenen na afloop net zo makkelijk € 300,- of meer en intimideren klanten om te betalen, mocht u daar intrappen gewoon niet betalen wat ze ook zeggen en gelijk de politie bellen.

Teken nooit iets voordat deze oplichters beginnen en nogmaals
bij twijfel niet doen.

Ons Team | Betrouwbare Slotenmakers
Slotenmaker Pijnacker
Werkgebied
Erkend LeerbedrijfERKEND LEERBEDRIJF

Slotenmaker Pijnacker is een erkend leerbedrijf. Wij leiden jonge enthousiaste mensen op tot slotenmaker.

Wij zijn trots op ons mooie vak. Slotenmaker is een oud specialistisch vak waar geen opleidingen voor zijn, waarin wij onze passie voor vakwerk graag doorgeven.

Erkend LeerbedrijfNSSG

Slotenmaker Pijnacker is lid van het Nederlandse Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde.

Dè specialisten club als het gaat om het dupliceren van alle soorten en merken van sleutels, maar ook voor het specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 015-2023001!

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons