Hang- en sluitwerk

Heeft u hang en sluitwerk dat vervangen moet worden of reparatie behoeft? De erkende monteur Aanpak & Lockit Slotenmakers (een ervaren professional) kan u helpen bij de reparatie of vervanging met alles omtrent hang en sluitwerk.

Hang en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen te hangen, openen, vastzetten, sluiten of op slot te doen. Een erkende monteur kan u van dienst zijn bij werk aan scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Of het nu een grote of een kleine klus is: de erkende monteur van Aanpak & Lockit Slotenmakers staat klaar om uw hang en sluitwerk te vervangen of een reparatie uit te voeren.

Al meer dan 25 jaar worden er kunststof en aluminium kozijnen toegepast in de woning en utiliteitsbouw. Het hang en sluitwerk is specifiek en vaak afgestemd op het gebruikte profieltype en ook bij houten ramen en deuren worden deze de laatste jaren standaard worden toegepast.
Het gebruikte hang- en sluitwerk is niet leverbaar in de reguliere ijzerhandel.

Wij repareren alle merken beslag van alle typen en merken kunststof, aluminium, houten ramen, deuren en kozijnen. Mochten de betreffende onderdelen niet meer leverbaar zijn, dan hoeven we geen nee te verkopen. Wij hebben altijd een oplossing voor uw probleem.

Schuifpui Beveiligen-Lockit
Slotenmaker Waalwijk Bedrijven

Oxidatie

Hang en sluitwerk en bouwbeslag zijn gebruiksartikelen die onderhoud behoeven. Of ze nu binnen of buiten worden gebruikt, ze zijn onderhevig aan slijtage, het weer en luchtverontreiniging. Alle metalen gaan op kortere of langere termijn oxideren. Er wordt geen garantie gegeven tegen oxidatie behalve op titaan-beslag. Aanpak & Lockit Slotenmakers is een bedrijf dat onder andere is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en vervangen van hang- en sluitwerk voor aluminium en kunststof ramen en deuren. Wij kunnen zorgdragen voor herstel met originele onderdelen, van veel voorkomende merken en typen.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons