Slotenmaker Gouda |  0182-764763

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Gouda aan het juiste adres. Slotenmaker Gouda kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
  Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Gouda

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Geen verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Slotenmaker Gouda helpt u graag!

Heeft u last van een dichtgevallen deur en liggen uw sleutels nog binnen? Is er bij u ingebroken of geprobeerd in te breken? Bij onze slotenmaker in Gouda kunt u bij deze en verschillende andere problemen altijd terecht.

De slotenmaker van Gouda helpt u op professionele wijze en is snel ter plaatse.

Betrouwbare slotenmaker

Al onze slotenmakers zijn goed opgeleid en weten wat ze aan het doen zijn. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een professionele oplossing voor ieder probleem omtrent sloten en / of beveiliging.

Wij gaan daarnaast altijd vakkundig te werk en gebruiken alleen de beste materialen. Kortom: kwaliteit staat voorop. 

Wanneer schakelt u onze slotenmaker in Gouda in?

Heeft u problemen met uw sloten in uw woning en lukt het u niet om deze zelf te verhelpen? Dan kunt u het beste een slotenmaker inschakelen. Sommige mensen vinden het zonde van hun geld om een slotenmaker in te huren. In veel gevallen bent u echter goedkoper uit juist door er een professional bij te halen. Een slecht beveiligde woning kan bijvoorbeeld zorgen voor inbraken en / of kapotte sloten waardoor u veel meer geld kwijt bent. U kunt daarnaast ook denken aan het vervangen van cilinder omdat u de sleutels heeft uitgeleend en niet terug heeft gekregen. Hiermee voorkomt u grote duurdere reparaties waarbij u onderdelen moet laten vervangen. Wij zorgen ervoor dat alles binnen de kortste keren weer hersteld is, waardoor de kosten voor u beperkt blijven. Schakel daarom altijd een slotenmaker in bij een van de volgende problemen:

 • Slijtage
 • Onveilige situaties
 • Uw sleutels vergeten / uw sleutels kwijt

Spoedservice

Wanneer u dringend een slotenmaker in Gouda nodig heeft kunt u onze spoedservice inschakelen. Wij komen dan direct naar u toe, zodat de schade beperkt blijft.

Onze slotenmaker verhelpt het probleem in uw woning in Gouda op de juiste wijze, waardoor de kans klein is dat u later nogmaals hinder ondervindt. Dankzij de spoedservice is onze slotenmaker in Gouda altijd snel ter plaatse in geval van nood.

 

  Heldere vaste tarieven
  Geen verrassingen achteraf
  Erkende en professionele installateurs

  2 jaar garantie
  Service en kwaliteit
  Geheel vrijblijvend advies

Erkende Slotenmakers

Service en Diensten

Ons bedrijf bestaat sinds 1990. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker en wij zijn natuurlijk aangesloten is bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en/of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij ook de volgende diensten aan:

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse. Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 0182-764763!

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons