Over ons

Wij zijn al sinds 1990 actief als slotenmakers in de meest brede zin van het woord. We zijn trots op ons mooie vak. Passie is onze drijfveer. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring bij de meest vooraanstaande bedrijven in de slotenmakersbranche.

Noem ons “vakidioten”: bij Aanpak & Lockit werken nog echte sloten liefhebbers. Er is bijna geen straat te vinden waarvan we de sloten niet kennen en geen enkel slot kent een geheim voor ons. Altijd zijn we voor u op zoek naar de beste oplossing. Als onze monteurs iets “vreemds” of nieuws op slotengebied zien delen we hiervan direct een foto via Whatsapp. Zo helpen onze slotenmakers elkaar. Dit scheelt een hoop tijd en u veel extra kosten.

Of het nu gaat om een reparatie, het aanpassen of het zelf vervaardigen van sloten voor speciale doeleinden: “Kan niet, bestaat niet” voor ons. In het onmogelijke zien wij juist een uitdaging. Bij ombouwen van een ouderwets klavierslot gebruiken wij de meest moderne cilinders, zodat de authenthieke uitstraling van de deur behouden blijft. En met alle respect voor de meeste slotenmakers die u op internet vindt: bij hen is dit vaak niet het geval. Ze kunnen of willen dit niet uit onkunde of winstbejag.

Wij hebben veel ervaring met het bouwen, ombouwen én repareren van sloten. Bij het zo netjes mogelijk openen van een slot geeft ons dit een enorme voorsprong. Andere bedrijven moeten het slot vaak kapotmaken, maar bij ons een klein gaatje boren is vaak al voldoende. Dit bespaart u als klant veel extra kosten.

Wij maken altijd de juiste keuzes bij het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden. Door creatief te zijn én van te voren een goed plan te maken, geven we inbrekers bijna geen kans. Inbraakwering is altijd een optelsom. Wat moet er beveiligd worden en tegen welk ‘type’ inbreker? Dit is altijd de basis en vanuit hier gaan we verder.

Lockit Slotenmakers
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Meer over onze service  of  of neem contact met ons op 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Aanpak & Lockit Slotenmakers
Hoofdkantoor
Aanpak & Lockit Slotenmakers
Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 24357598

Btw-nummer: 132921534B01

Iban-nummer: NL90 RABO 0375002278

Bel ons