Slotenmaker Nootdorp |  015-2023001

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Bergschenhoek aan het juiste adres. Slotenmaker Bergschenhoek kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
  Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Nootdorp

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Geen verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Uw slot kapot, behoefte aan meer veiligheid, uw kluis gaat niet meer open en/ of moet aangepast worden, wat ook het probleem is, de Slotenmaker Nootdorp lost het voor u op.

Slotenmaker Nootdorp is een eervol lid van het Nederlandse Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde, dit geeft u de zekerheid dat u een vakbekwame en volledig betrouwbare Slotenmaker over de vloer krijgt.

Als u op zoek bent naar de beste Slotenservice in Nootdorp en u wilt vooraf exact weten wat de kosten zullen bedragen, dan zijn wij uw partij! wij hebben al onze tarieven volledig transparant op onze website staan maar u kunt ook telefonisch een prijs opvragen, hierin zijn wij uniek de meeste van onze “conculega’s” kunnen of willen geen prijs opgeven.

Waarbij kunnen wij u helpen?

 • U heeft een nieuw slot nodig, uw slot is defect en dient gerepareerd te worden,
 • U wilt uw cilinder vervangen zodat de oude sleutel niet meer past,
 • U wilt een geheel vrijblijvend beveiligingsadvies,
 • U krijgt uw kluis niet meer open of wilt een aanpassing laten doen aan uw kluis,
 • Uw schuifpuislot werkt niet meerNoemt u het maar op, als u een betrouwbare slotenmaker zoekt bel of mail ons en wij lossen uw probleem op.

2 jaar garantie  |  Heldere vaste tarieven  |  Geen verrassingen achteraf  |  Erkende en professionele installateurs

Slotenmaker Bedrijven
Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken

Slotenmaker Nootdorp is betrouwbaar, snel en erkend!

Wij helpen u graag met uw slot in Nootdorp?

Wanneer u problemen heeft aan een slot, cilinder of kluis  in Nootdorp komen onze ervaren slotenmakers u graag helpen. Als een slot defect is maak het slot niet open, gebruik geen geweld, onze ervaren monteurs kunnen veelal het slot repareren, zij hebben de ervaring en het juiste gereedschap om uw slot, cilinder en of kluizen, te repareren waardoor de kosten voor u niet onnodig hoog uit vallen. onze slotenmaker bekijkt met u het probleem, geeft aan hoe het opgelost kan worden en wat de kosten zullen bedragen, als u akkoord gaat zal hij het probleem oplossen, alles netjes weer opruimen en ook uw andere sloten een gratis smeerbeurt geven, mocht u de aangegeven prijs te hoog vinden dan krijgt u een hand en gaat onze slotenmaker weg,
hier zijn absoluut geen kosten aan verbonden.
Slotenmaker Nootdorp heeft als enige slotenmaker de tarieven online staan, wij zijn trots, eerlijk en betrouwbaar.

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook tuinders, makelaars, beheermaatschappijen, winkel(keten)s, bedrijven, aannemers, advocaten en deurwaarders. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. Dé Slotenmaker van Nootdorp komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw bedrijf, winkel, of (woningen)complex te bekijken.

Onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers

De Slotenmaker van Nootdorp is een onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit bedrijf verleent sinds 1990 service op het gebied van sloten en beveiliging. Deze jaren van ervaringen met sloten, kluizen, veiligheidsdeuren en beveiliging heeft geresulteerd in een dealerschap voor de volgende merken: Pfaffenhain, Lips, Nemef, Yale, Cisa, KFV, ZI Ikon, Evva, Salto, Hoppe, Fuhr, Sobinco, Winkhaus, DX, Eff Eff en Dom.

Pas op voor oplichters!

Let op dat als u prijzen aan het vergelijken bent dat u altijd om een totaal prijs vraagt en controleer die prijs bij de “monteur” die men langs stuurt voordat hij begint (wat is de totale prijs die ik moet afrekenen als u klaar bent? Als u daar een warrig antwoord op krijgt gewoon wegsturen.), helaas lopen er in onze branche wat oplichters rond die op hun site vermelden dat ze uw deur openen vanaf € 15,- deze oplichters berekenen na afloop net zo makkelijk € 300,- of meer en intimideren klanten om te betalen, mocht u daar intrappen gewoon niet betalen wat ze ook zeggen en gelijk de politie bellen.

Teken nooit iets voordat deze oplichters beginnen en nogmaals
bij twijfel niet doen.

Ons Team | Betrouwbare Slotenmakers
Slotenmaker Nootdorp
Werkgebied
Erkend LeerbedrijfERKEND LEERBEDRIJF

Slotenmaker Nootdorp is een erkend leerbedrijf. Wij leiden jonge enthousiaste mensen op tot slotenmaker.

Wij zijn trots op ons mooie vak. Slotenmaker is een oud specialistisch vak waar geen opleidingen voor zijn, waarin wij onze passie voor vakwerk graag doorgeven.

Erkend LeerbedrijfNSSG

Slotenmaker Nootdorp is lid van het Nederlandse Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde.

Dè specialisten club als het gaat om het dupliceren van alle soorten en merken van sleutels, maar ook voor het specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559!

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons