Sleutels kwijt?

Bent u de sleutels kwijt? In heel veel gevallen zijn uw sleutels gelukkig nog terug te vinden. Vaak is het een kwestie van even goed zoeken. Kijk altijd in uw voordeur, heeft u ze toevallig in het slot laten zitten? Volg u eigen spoor, bedenk wanneer u de sleutels voor het laatst heeft gezien en dan heeft u een grote kans dat u opeens weer weet waar uw sleutels verstopt zijn. Vraag iemand om mee te zoeken, twee mensen vinden meer dan een. Mocht u de sleutels echt niet meer kunnen vinden. Bel dan met ons en wij openen uw deur schadevrij.

1 / 3

Huissleutel kwijt

Mocht u de huissleutel echt niet meer kunnen vinden, dan raden wij u aan om de cilinders te vervangen. Zo voorkomt u dat de vinder van uw sleutels uw huis kan betreden. Wij openen uw deur schadevrij als de deur niet op slot zit en wij frezen uw cilinder uit mocht de deur wel op slot zitten. Ons advies is om altijd de cilinder te vervangen. Al onze prijzen zijn transparant en bij ons geen verrassingen.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

2 / 3

Fietssleutel kwijt

Mocht u de fiets niet meer kunnen openen omdat u de sleutel kwijt bent, wij zorgen ervoor dat u de fiets weer snel kunt gebruiken. Vaak moeten wij helaas wel het slot openfrezen waarna u zelf een nieuw slot kan aanschaffen. Voorkomen is natuurlijk beter als genezen. Zorg ervoor dat u een reserve sleutel heeft. Dit scheelt u kosten en ellende. 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 3

Autosleutel kwijt

Als u een autosleutel kwijt bent maar u geen reservesleutel heeft, kunnen wij u helpen om uw portier te openen. Het is raadzaam om altijd een reservesleutel bij te laten maken. Mocht u een sleutel bijgemaakt willen hebben voor uw auto zonder dat u een sleutel heeft? Dat kan, wij dienen dan wel een afspraak te maken ruim van tevoren.

Contactformulier

Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
stuur dan een mail naar info@lockit.nl
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Bel ons