Deur dichtgevallen! wat nu?

We hebben het allemaal een keer meegemaakt. Het moment dat je de deur achter je dichttrekt en je in je zakken voelt en herinnerd dat de sleutels nog binnen op tafel liggen. Uw deur is dichtgevallen, wat nu? In theorie kan u weer naar binnen als een van uw buren een reservesleutel van u heeft. Helaas zijn uw buren niet altijd thuis. In dat geval kunt u het beste een slotenmaker bellen.

Heeft uw wel een reservesleutel weten te vinden?

Deur dichtgevallen reserve sleutel

De deur is dichtgevallen en u heeft wel een reservesleutel weten te vinden, maar uw eigen sleutel zit aan de binnenkant van het slot waardoor u de sleutel niet meer omgedraaid krijgt. Als het om een oplegslot gaat (een kastje aan de binnenkant die op de deur bevestigd is) dan is het mogelijk om een tikje op de sleutel te geven, waardoor de sleutel wel omgedraaid kan worden. Lukt dit niet, dan kunt u ons altijd even bellen en dan helpen wij u graag verder.

Wat kost het als ik het door een slotenmaker laat doen?

LockitEen dichtgevallen deur zit over het algemeen niet op slot. Waar u wel op moet letten is of er een anti-inbraakstrip op de deur zit. Als er geen anti-inbraakstrip op uw deur zit dan is de deur schadevrij te openen en kost het 69 euro. Mocht er wel een anti-inbraakstrip op de deur zitten dan is kost het in het geval van een cilinderslot 99 euro om de deur te openen en de sloten te vervangen en in het geval van een oplegslot 148 euro. Deze prijzen zijn inclusief arbeid en materiaal. Voor meer informatie kunt u kijken op onze tarieven pagina voor het openen van deuren.

Lockit is al sinds 1990 actief als erkende slotenmaker in heel Nederland. Onze professionele monteurs kunnen zeer snel bij u ter plaatse zijn. Wij geven vrijblijvend beveiligingsadvies. U kunt ons bereiken via 010-2222559 of u kunt ons mailen naar info@lockit.nl

 

Bel ons