Inbraak voorkomen

Wij bieden u geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse. Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. Wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen bel centrales.

Slotenmaker Bedrijven

Bedrijfsbeveiliging

Er zijn bedrijven waar we het onderhoud hebben op de sloten, waar we het Hoofdsleutelsysteem van beheren en onderhouden en waar we de beveiliging ontwerpen, aanbrengen en onderhouden.

Tevens werken we Landelijk voor lokaal tarief voor groot winkel bedrijven, dit doen we met onze eigen Slotenmakers zodat we de discretie, betrouwbaarheid en het vakmanschap kunnen waarborgen.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Slotenmaker particulieren

Beveiliging particulieren

Onze ervaren monteurs zijn dagelijks onderweg om defecte sloten te repareren, deuren te openen, beveiligingen aan te brengen en advies te geven.

Maak een afspraak met één van onze monteurs. Dit kan altijd op een tijdstip dat u het beste uitkomt. U hoeft dan niet de hele dag te wachten.

Kijk hier voor meer informatie.

Preventie Advies-lockit

Preventieadvies

Is er geprobeerd bij u in te breken of is er bij u ingebroken? Wij helpen u van de schade af. We kunnen u woning natuurlijk ook beveiligen of informeren wat u tegen inbraken kunt doen.

Wij kunnen snel ter plaatse zijn om uw deur gangbaar te maken, of de inbraakschade te repareren.

Bekijk dan wat wij voor u kunnen betekenen op onze pagina over preventieadvies.

Cilindersloten maken

Sluitplan

Een sluitplan (ook wel sluitsysteem, sleutelplan, sleutelsysteem of hoofdsleutelsysteem genoemd), bepaalt u wie toegang krijgt tot welke ruimte. Een goed sluitplan verhoogt de veiligheid en vermindert het aantal sloten en sleutels. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van sluitsystemen voor zowel bedrijven als particulieren.

Bekijk hier de pagina over sluitplannen / sleutelplannen.

Bel ons