Cilinders

Een cilinderslot is een slot welk bediend wordt door een cilinder, cilindersloten zijn er in vele varianten zoals, oplegslot , insteekslot, bijzetslot, meerpuntsslot, espagnolet slot, driepuntsslot en kelderbandslot.

Cilinder vervangen

Het vervangen van cilinders ook wel profielcilinders genoemd, vroeger had men weinig  keus maar tegenwoordig kan de klant alle kanten op van simpele Chinese cilinders tot high tech cilinders, de cilinders kunt u desgewenst met 1 en dezelfde sleutel gebruiken, u kunt kiezen voor cilinders die bestand zijn tegen kerntrekken, tevens kunt u ook gebruik maken van een hoofd sleutelsysteem waardoor u met verschillende sleutels kunt gaan werken en met hoofdsleutels die toegang geven tot meerdere deuren.

Cilinderslot vervangen

Het vervangen van een cilinderslot is in sommige gevallen te doen als u een beetje handig bent , er is wel een verschil tussen het slot wat in de deur is geplaatst en de cilinder profielcilinder die in het slot is geplaatst.

Mocht u niet handig zijn laat dit dan uitvoeren door een ervaren en gekwalificeerde slotenmaker van Aanpak en Lockit slotenmaker.

Wilt u het zelf proberen doe het dan altijd doordeweeks en het liefst in de ochtenduren , stel dat het verkeerd gaat dan kunt u altijd met Aanpak en Lockit Slotenmakers bellen of er een monteur ter hulp kan schieten.

Probeer altijd exact het juiste slot te krijgen dat scheelt u een hoop problemen.

Cilinder kopen

Het kopen van een cilinder profielcilinder geeft u verscheidene mogelijkheden wilt u een standaard cilinder waarvan de sleutels vrij te dupliceren zijn of wilt u een cilinder waarvan de sleutels alleen op vertoon van het bijgeleverde certificaat te bestellen zijn, gecertificeerde cilinders bieden een uitkomst als u een derde partij bijvoorbeeld huishoudster of oppas een sleutel moet geven als u uw sleutel terug krijgt kunt u er zeker van zijn dat er geen kopie is gemaakt van de sleutel.

Niet elke gecertificeerde cilinder garandeert u dat er geen sleutels bijgemaakt kunnen worden, belangrijk is dat u een cilinder koopt waarvan de sleutels niet bij een slotenmaker nagemaakt kunnen worden, het beste zijn cilinders waarvan de sleutels besteld moeten worden bij de fabrikant, bij de importeur of cilinders in een apart profiel die speciaal zijn vervaardigd voor een slotenmaker die daardoor zijn eigen profiel heeft.

Bel ons