Oplegslot

Een oplegslot is een slot dat op de binnenzijde van de deur is gemonteerd. Het is een slot uit het verleden, dat in de tegenwoordige nieuwbouw niet meer wordt gebruikt. Oplegsloten worden nog wel gemaakt, maar dan voornamelijk ter vervanging van defecte en/of versleten oplegsloten.

Een oplegslot is niet bepaald veilig en het is dan ook aan te bevelen om de inbraakwering van een deur niet volledig af te laten hangen van een oplegslot. Beter is het om of het oplegslot te laten vervangen door een meerpuntssluiting of om bij een bestaand oplegslot twee inbraakwerende bijzetsloten bij te laten plaatsen.

1 / 2

Standaard oplegslot

Een oplegslot is een vierkant blok aan de binnenzijde van uw deur. Vaak komen dit soort sloten voor, in wat oudere woningen of oude bedrijfspanden. Vroeger deed men een touwtje aan het trekketje van het oplegslot, waardoor zij vanaf boven aan de trap, de deur konden openen voor visite. Oplegsloten zijn er in 50mm en 60mm, niet gecertificeerd, wel gecertficeerd en zowel links- of rechts draaiend. Als u een standaard oplegslot heeft (elk merk behalve Lips), kunnen wij deze haast altijd vervangen voor 184,-.

Wij kunnen ook de cilinders vervangen van het oplegslot. Zo kunt er voor kiezen om uw oplegslot gelijksluitend te maken met uw cilinders waardoor u met één en dezelfde sleutel, alle sloten kan bedienen.

Oplegslot
Standaard S2
 • TOTAALPRIJS
184,-

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.


Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 2

Lips SKG** oplegslot

Er is steeds minder keuze in oplegsloten. In het verleden werden door Zeiss Ikon, Lips en Wilka mooie en zware oplegsloten gemaakt. Tegenwoordig zijn er veelal standaard oplegsloten van de merken Yale, Cisa, S2. Alleen Lips heeft nog één ‘zwaar’ oplegslot; de 1743. Helaas is dit type slot de afgelopen jaren aangepast, waardoor het zwakker is geworden. Productiekosten zijn voor het moederbedrijf Assa Abloy klaarblijkelijk belangrijker dan kwaliteit.

U denkt dat u een ouder model Lips oplegslot moet laten vervangen? Omdat u uw sleutels kwijt bent of de cilinders versleten zijn? Het is beter om alleen de cilinders van het oplegslot te laten vervangen. Zo behoudt u de goede kwaliteit van het oude Lips oplegslot. U bent dan ook nog eens voordeliger uit.

Veel slotenmakers willen enkel sloten vervangen. Wij doen ook aanpassingen en voeren verbeteringen uit aan bestaande sloten.

Oplegslot
SKG2 LIPS
 • TOTAALPRIJS
278,-

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.


Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons