Bijzetslot

Een bijzetslot is een extra slot om een deur extra te beveiligen, bijzetsloten zijn er in verschillende soorten en maten van een goedkoop en inferieur penslot tot een zwaar insteek bijzetslot voorzien van mangaan stalen rolstiften in de schoot en waar de deur is verstevigd met anti-kerntrek beslag en waarvan het kozijn is verstevigd met een stalen sluitkom.

Voor een optimale beveiliging is het aan te bevelen, naast een goed veiligheidsslot, één of twee bijzetsloten te plaatsen. Een bijzetslot wordt op een deur geplaatst als het bestaande hoofdslot niet voldoet aan de gewenste kwaliteit van inbraakwerendheid.

Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat uw cilinder er niet uit te trekken is (d.m.v. een schroef die ze uw cilinder indraaien en met deze schroef uw cilinder uit de deur trekken).  Kerntrekbeveiliging is er ook voor uw bijzetsloten. Namelijk met een anti-Bijzetslot rozetkerntrek rozet.

Er zijn ook cilinders waarmee de sleutels alleen maar te kopiëren zijn met een sleutelcertificaat. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gelijksluitende cilinders waarmee u met een enkele sleutel alle cilinders kunt openen. Beslis verder ook of u een enkel of dubbele cilinder wilt gebruiken, of een cilinder met een knop aan de binnenkant van de deur.

Bel ons