Tarieven anti-kerntrekbeslag vervangen/plaatsen

Tarieven anti-kerntrek beslag. Wij berekenen geen voorrijkosten, in de provincie Zuid-Holland. Alle hierna te noemen prijzen zijn inclusief 21% btw.
Alle werkzaamheden dienen contant afgerekend te worden, tenzij anders afgesproken.

Wij geven 2 jaar garantie op geleverde en geplaatste materialen.
Mocht u prijzen vergelijken vraag dan altijd bij onze concurrenten naar de totaalprijs inclusief eventuele sloten en btw,
dat bespaart u veelal teleurstellingen en geld.

Kerntrekbeslag

Kerntrek BeslagHet merk kerntrekbeslag wat Aanpak & Lockit Slotenmakers graag levert is Dieckmann. Het Dieckmann D7011N Kerntrekbeslag is een voordeurbeslag met vastdraaibare voordeurknop, die zowel voor linkse als rechtse deuren te gebruiken is. Het voordeurbeslag is voorzien van een kerntrekbeveiliging die verstelbaar is voor cilinders die tussen de 12 en 17mm uit de deur steken.
Dieckmann D7011N Veiligheidsbeslag met Kerntrekbeveiliging is verkrijgbaar in de PC-maten: 55, 70, 72, 85, 92 en 110mm.

Voordeel van anti-kerntrekbeslag

Het voordeel van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging ten opzichte van veiligheidscilinders is dat je bij het beslag vanaf de buitenzijde ziet dat het voorzien is van kerntrekbeveiliging. De kans is dus groot dat een inbreker jouw huis zal overslaan als hij ziet dat jouw huis is beveiligd met veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging.

Anti-kerntrekbeslag

Kerntrekken is een methode om in te breken, waarbij inbrekers een schroef in de cilinder draaien. De cilinder wordt vervolgens met een zogenaamde kerntrekker uit het beslag getrokken. Omdat deze manier van inbreken steeds vaker voorkomt, daarom raden wij aan om uw deur te voorzien van anti-kerntrekbeslag.

Kerntrekken is te voorkomen door:

  • Speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging te monteren. Het beslag schermt de cilinder af, zodat kerntrekken onmogelijk is. De cilinder is volledig door metaal omsloten. Naast de bescherming van de cilinder, beschermt het beslag ook het slot. Het beslag voorkomt dat de cilinder kan worden afgebroken.
  • Veiligheidscilinders zijn met uittrekbeveiliging toe te passen. Onze cilinders met SKG***®  zijn hiervan voorzien.

Voor meer informatie kunt u onze video’s bekijken: Kerntrekken of bekijk ons YouTube kanaal.

Dieckmann SKG3 Veiligheidsbeslag

  • TOTAALPRIJS
125,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, anti-kerntrekbeslag en BTW.


Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Meer over Lockit  of  neem contact met ons op

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons