Tarieven anti-kerntrek beslag vervangen/plaatsen

Voor het plaatsen of repareren van anti-kerntrek beslag en ander diensten berekenen wij geen voorrijkosten in de provincie Zuid-Holland. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Alle werkzaamheden dienen contant afgerekend te worden, tenzij anders afgesproken. Wij geven 2 jaar garantie op geleverde en geplaatste materialen. Mocht u prijzen vergelijken? Vraag dan altijd naar de totaalprijs inclusief eventuele sloten en btw. Dat bespaart u veel teleurstelling én geld.

Ons kerntrekbeslag

Het merk kerntrekbeslag wat Aanpak & Lockit Slotenmakers graag levert is Dieckmann. Het Dieckmann D7011N Kerntrekbeslag is een voordeurbeslag met vastdraaibare voordeurknop, te gebruiken voor zowel linkse als rechtse deuren. Het voordeurbeslag is voorzien van een kerntrekbeveiliging die verstelbaar is voor cilinders die tussen de 12 en 17mm uit de deur steken.
Dieckmann D7011N Veiligheidsbeslag met Kerntrekbeveiliging is verkrijgbaar in de PC-maten: 55, 70, 72, 85, 92 en 110mm.

Dieckmann SKG3 Veiligheidsbeslag


  • TOTAALPRIJS
125,-

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, anti-kerntrekbeslag en BTW.


Voordeel van anti-kerntrek beslag

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van veiligheidscilinders. Vanaf de buitenzijde is goed te zien dat het beslag is voorzien van kerntrekbeveiliging. Als de inbreker deze beveiliging ziet, is de kans groter dat hij uw huis zal overslaan.

Wat is deurbeslag?

Een deurknop en deurkruk zijn bedieningsorganen om een deur te openen en te sluiten. Een deurknop is rond en een deurkruk bestaat uit een horizontale hendel of handvat. Met een deurknop of een deurkruk wordt de deursluiting bediend: door de knop in de richting van het scharnier te draaien of respectievelijk de kruk naar beneden te duwen. Door vervolgens te trekken of te duwen wordt de deur geopend of dicht gedaan.

Een deurknop moet tijdens het draaien stevig vastgepakt worden, wat bij ouderen soms problemen geeft. Soms kan de deurknop niet draaien, een dergelijke knop dient dan alleen voor het openen en sluiten van de deur. Zo’n vaste deurknop kan dicht bij de rand van de deur geplaatst zijn of midden op de deur.

In Nederland wordt meestal een deurkruk gebruikt, die de dagschoot (of de klink) bedient. Tussen een deurkruk en de deur is ter versiering meestal een krukrozet, of krukschild aangebracht, ook wel lang– of kortschild  genoemd.

Anti-kerntrek beslag

Kerntrekken is een inbraakmethode, waarbij inbrekers een schroef in de cilinder draaien. De cilinder wordt vervolgens met een zogenaamde kerntrekker uit het beslag getrokken. Omdat deze manier van inbreken steeds vaker voorkomt, raden wij aan om uw deur te voorzien van anti-kerntrekbeslag.

Kerntrekken is te voorkomen door:

  • Speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging te monteren. Het beslag schermt de cilinder af, zodat kerntrekken niet mogelijk is. De cilinder is volledig omsloten door metaal. Naast de bescherming van de cilinder, beschermt het beslag ook het slot. Het beslag voorkomt dat de cilinder kan worden afgebroken.
  • Het plaatsen van veiligheidscilinders zijn met uittrekbeveiliging. Onze cilinders met SKG***®  hebben deze beveiliging.

Voor meer informatie kunt u onze video’s bekijken: Kerntrekken of bekijk ons YouTube kanaal.

Bij Lockit Slotenmakers géén onduidelijkheid over prijzen

Géén voorrijkosten
Géén spoedtarieven
Prijzen inclusief arbeid en materiaal

2 Jaar garantie
Altijd prijsopgave vooraf
Géén vanaf prijzen

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Meer over Lockit  of  neem contact met ons op

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Schuifpui Beveiligen-Lockit
Slotenmaker Waalwijk Bedrijven

Veiligheidsbeslag

Anti-kerntrekBeslag, in dit geval veiligheidsbeslag, is een beveiligingsproduct voor buitendeuren. Het beslag bestaat altijd uit een set met een buiten- en binnenschild. Het buitenschild wordt vanuit de binnenzijde vastgeschroefd, zonder zichtbare schroeven aan de buitenkant. Hierdoor is het zeer moeilijk om het schild te verwijderen om zo beter bij het cilinderslot te komen. Zonder bescherming van het schild kan de cilinder namelijk zeer eenvoudig worden vernield door middel van de zogeheten “Bulgaarse methode”, een verzamelnaam van verschillende manieren om de cilinder af te breken.

Het veiligheidsschild aan de buitenzijde, dat dikker is dan een standaardschild, zorgt er voor dat de cilinder niet uitsteekt. Hierdoor krijgt een inbreker geen grip op de cilinder. Veiligheidsdeurschilden worden sinds een aantal jaren standaard op buitendeuren van nieuwbouwhuizen gemonteerd. En op de bestaande bouw worden ze vaak gemonteerd door woningcorporaties. Ze voldoen aan het SKG** keurmerk. Voor betere beveiliging moeten huurders vaak zelf anti kerntrek beslag laten aanbrengen. Veiligheidsdeur beslag wordt geleverd met het SKG** zonder anti-kerntrek beveiliging en SKG*** met anti-kerntrek beveiliging keurmerk.

Veiligheidsbeslag met anti-kerntrek beveiliging (anti-kerntrek beslag)

Anti-kerntrek beslag

Kerntrekken is momenteel de meest voorkomende inbraakmethode. Dit omdat het voor inbrekers kinderlijk eenvoudig is en omdat het snel en onopvallend kan worden uitgevoerd.  De oplossing is eenvoudig en relatief goedkoop. Meestal volstaat het om het beslag van de buitendeuren te vervangen. Aanpak en Lockit Slotenmakers heeft regelmatig aanbiedingen, waardoor u goedkoop de beveiliging van uw woonhuis op een hoger niveau kunt brengen.

Anti-kerntrek beslag ziet er vrijwel hetzelfde uit als gewoon veiligheidsbeslag .Een inbreker ziet het echter in één oogopslag en zal uw huis overslaan in zijn criminele zoektocht naar een snelle inbraak.

Voor buitendeuren is het aan te raden enkel nog veiligheidsbeslag te gebruiken met anti-kerntrek beveiliging. Dit beschermt tegen het afbreken van een cilinder / profielcilinder en tegen het uittrekken van de profielcilinder. Dan is er ook nog magneetbeslag. Bij dit beslag zit er een schuifklepje voor de cilinder. Het schuifje wordt met behulp van een magneet naar beneden geschoven, voordat de cilinder zichtbaar wordt.

Buiten deurbeslag er in vele materialen zoals: aluminium (in zilver tot bronskleurig) , roestvast roestvrij staal, messing, brons en koper uitgevoerd. Voor elk type deur is er het juiste beslag.

 

Kerntrekken

Kerntrekken is erg eenvoudig. Met behulp van een boormachine schroeft de inbreker een schroef in het cilinderslot van de deur. Daarna wordt met een hamer de schroef mét cilinder uit de deur getrokken. Nu de dief toegang heeft tot het slot, is het een kwestie van het slot omdraaien met een bouwsleutel of schroevendraaier en de deur is open.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons