Buitengesloten

Staat u buitengesloten voor uw eigen deur? Liggen uw sleutels nog binnen en heeft u de deur dicht getrokken? Is de cilinder defect? Niets is zo vervelend om uw eigen woning of bedrijfspand niet meer in te kunnen.

In de meeste gevallen krijgen wij de deur open zonder schade. Dit houdt in dat wij de cilinder niet hoeven kapot te boren. U behoudt gewoon uw eigen sleutels en hoeft verder niets te veranderen. Dit is het geval als u uw sleutels binnen bent vergeten en er geen anti-inbraakstrip op de deur is aangebracht.

Deur Openen-Lockit
Cilinders en sloten-Lockit
Reparatie hang en sluitwerk-Lockit

Sleutels ontvreemd?

Zijn uw sleutel ontvreemd? Vervang dan per direct de cilinder!
Doe dit ook als u uw sleutels/sleutelhanger bent kwijt geraakt en er een label aan hangt.

Cilinder uitboren

Is de deur op slot is gedraaid? Of is de deur voorzien van een anti-inbraakstrip? Dan moeten wij de cilinder uitboren. Wij hebben altijd een vervangende cilinder bij ons. We laten u nooit achter met schade aan de deur. Onze monteurs zijn vakkundig en erkend!

Wij berekenen geen voorrijkosten in de provincie Zuid-Holland. Alle hierna te noemen prijzen zijn inclusief 21% btw. Alle werkzaamheden dienen contant afgerekend te worden, tenzij anders afgesproken. Wij geven 2 jaar garantie op geleverde en geplaatste materialen.

Mocht u prijzen vergelijken? Vraag dan altijd bij onze concurrenten naar de totaalprijs. Is deze inclusief eventuele sloten en btw? Berekenen ze voorrijkosten en/of een spoedtarief?  Dat bespaart u veel teleurstellingen en geld.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons