Buitengesloten

Staat u buiten gesloten voor uw eigen deur? Liggen uw sleutels nog binnen en heeft u de deur dicht getrokken? Is uw cilinder defect waardoor u uw eigen woning niet meer in kan? Niets is zo vervelend om uw eigen woning of bedrijfspand niet meer in te kunnen.

In de meeste gevallen krijgen wij de deur open zonder schade. Dit houdt in dat wij de cilinder niet hoeven kapot te boren waardoor u gewoon uw eigen sleutels behoudt en u verder niets hoeft te veranderen. Dit is het geval als u uw sleutels binnen bent vergeten en er geen anti-inbraakstrip op de deur zit.

Deur Openen-Lockit
Cilinders en sloten-Lockit
Reparatie hang en sluitwerk-Lockit

Sleutels ontvreemd?

Zijn uw sleutels u ontvreemd? Vervang dan uw cilinder per direct!
Mocht u uw sleutels zijn kwijt geraakt en heeft u een label aan een sleutelhanger of uw sleutels hangen. Laat dan ook per direct uw cilinder of cilinders vervangen.

Cilinder uitboren

Als u deur op slot is gedraaid of als u een anti-inbraakstrip op de deur heeft, dan moeten wij de cilinder uitboren. Wij hebben altijd een vervangende cilinder bij ons. U wordt nooit en te nimmer achter gelaten met schade aan uw deur. Als Aanpak & Lockit Slotenmakers bij u langs is geweest is er niet meer te zien dat uw deur geopend is. Onze monteurs zijn vakkundig en erkend!

Wij berekenen geen voorrijkosten, in de provincie Zuid-Holland. Alle hierna te noemen prijzen zijn inclusief 21% btw. Alle werkzaamheden dienen contant afgerekend te worden, tenzij anders afgesproken. Wij geven 2 jaar garantie op geleverde en geplaatste materialen.

Mocht u prijzen vergelijken vraag dan altijd bij onze concurrenten naar de totaalprijs inclusief eventuele sloten en btw, dat bespaart u veelal teleurstellingen en geld.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons