Deuren afhangen

Bij deuren afhangen is nauwkeurigheid vereist. Aanpak & Lockit Slotenmakers werkt secuur en bespreekt alles met u van te voren. Bij ons geen verrassingen. Deuren afhangen kunt u het beste laten doen door een vakman.

Het afhangen van een deur is geen doe hetzelf klussie , een deur die slecht afgehangen is blijft voor problemen zorgen, daarom raden wij aan om dat door een proffesional te laten doen.

Eerst dient het kozijn opgemeten te worden en dient er rekening gehouden te worden met maatverschillen die veelal aanwezig zijn, meestal maken wij een deur overmaats en wordt deze ter plekke perfect op maat geschaafd.

Inbraak Sloten-Lockit
Beveiliging-Lockit
Deur Afhangen-Lockit

Deur en externe invloeden

Een buitendeur die klemt is veelal het gevolg van het uitzakken van een deur of van vocht wat zijn invloed heeft op een houten deur, ook hierin kunnen wij u ter dienst staan en kunnen wij de deur opnieuw afhangen en eventueel de scharnieren vervangen waardoor de deur weer jaren dienst kan doen.

Scharnieren

Als de scharnieren versleten zijn of verzakt kunnen we die vervangen of verplaatsen waardoor de deur weer recht hangt en goed functioneert.

Passchaven van een deur

Dit dient perfect uitgevoerd te worden zodat er geen overmaatse naden ontstaan of dat de deur gaat klemmen. Een deur dient ook altijd arms geschaafd te worden zodat de sluitzijde van de deur netjes sluit en niet klemt. Armsschaven wil zeggen dat er een lichte schuinte aan de sluitzijde wordt aangebracht waardoor de sluitnaad niet groter dan noodzakelijk wordt.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons