Sloten vervangen

De kosten voor het vervangen van uw sloten hangen af van de werkzaamheden. Wanneer u alleen de cilinder van uw slot laat vervangen, zijn de kosten lager dan wanneer het complete slot vervangen mag worden. Ook het type slot speelt een rol in de prijs. Een enkel slot kan namelijk eenvoudiger vervangen worden dan een meerpuntsslot. in het laatste geval moet het nieuwe slot precies dezelfde afmetingen hebben als het oude (wij kunnen het slot ook aanpassen maar dit kost vaak meer tijd en geld).

Als u ons uw sloten laat vervangen, heeft u geen zorgen en worden de werkzaamheden, professioneel en secuur opgelost. Sloten zijn er in vele soorten en maten en het is vaak een zoektocht naar het juiste slot. Mocht u een nieuw slot willen laten plaatsen? Geen enkel probleem bij onze erkende monteurs!

1 / 3

Insteekslot vervangen

Het meest gangbare slot dat geplaatst kan worden is een insteekslot. Insteeksloten zitten verwerkt in de deur zelf en zijn in de meeste gevallen te bedienen met een deurkruk. Binnen de categorie insteeksloten zijn er diverse soorten. Zo zijn er: Insteeksloten voor cilinders, klaviersloten (ook wel dag + nachtsloten genoemd), loopsloten of kastsloten.

Als veiligste onder de insteeksloten gelden de cilinder insteeksloten met een SKG*** cilinder. Deze treft u aan met of zonder SKG-keurmerk.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

2 / 3

Oplegslot laten vervangen

Een oplegslot is een slot dat op de binnenzijde van de deur is gemonteerd. Het is een slot uit het verleden, dat in de tegenwoordige nieuwbouw niet meer wordt gebruikt. Oplegsloten worden nog wel gemaakt, maar dan voornamelijk ter vervanging van defecte en/of versleten oplegsloten.

Een oplegslot is niet bepaald veilig en het is dan ook aan te bevelen om de inbraakwering van een deur niet volledig af te laten hangen van een oplegslot. Beter is het om of het oplegslot te laten vervangen door een meerpuntssluiting of om bij een bestaand oplegslot twee inbraakwerende bijzetsloten bij te laten plaatsen.

Lees hier meer over oplegsloten

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

3 / 3

Meerpuntssluiting vervangen

Een meerpuntssluiting is een insteekslot wat over de hele lengte van de deur is ingefreesd, dit insteekslot sluit op 3 punten in het kozijn.

3 puntssluitingen worden tegenwoordig veel toegepast in nieuwbouwwoningen, wij plaatsen regelmatig 3 puntssluitingen in deuren waar een enkel insteekslot inzit of waar een ouderwets oplegslot op is geschroefd.

Een meerpuntssluiting staat voor veiligheid en gemak. Met 1 en dezelfde sleutel sluit uw deur op drie punten af. Meerpuntssluitingen (ook wel driepuntssluitingen genoemd) worden haast altijd in combinatie met anti-kerntrek beslag en / of een skg3 cilinder geplaatst. Zo bent u optimaal beveiligd maar met het gemak van een enkele cilinder.

Wilt u meer weten? Bekijk hier de pagina over meerpuntssluitingen.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons