Sleutel bij laten maken in Rotterdam?

Sleutel bijmaken? Wij kunnen nagenoeg bijna alle sleutels bijmaken.
Of u nu een extra  sleutel nodig heeft voor uw woonhuis, caravan en/of uw auto, wij dupliceren uw sleutels bij. U kunt gewoon op uw extra sleutel wachten onder het genot van een (goede) bak koffie.

1 / 3

Huissleutel bijmaken

Een extra sleutel nodig voor uw woonhuis? U kunt gewoon met uw sleutel bij ons hoofdkantoor langs komen, waarna u onder het genot van een bak koffie vaak binnen 5 minuten weer buiten staat (met een gedupliceerde sleutel natuurlijk). Wij zijn in het bezit van de meest geavanceerde apparatuur waardoor onze kopieën loepzuiver zijn. Hierdoor beschadigd u uw cilinder niet met een slechte kopie van een sleutel.

Verschillende profielen

Sleutels bestaan er in verschillende merken en profielen. Dit houdt in dat elke sleutel een aparte “blank” nodig heeft om deze bij te kunnen maken. Wij bezitten meer dan 90% van desbetreffende profielen. Zo is de kans dus heel klein dat wij uw sleutel niet bij kunnen maken.

Mocht u cilinder niet meer werkzaam zijn, kunt u natuurlijk bij ons ook altijd een set gelijksluitende cilinders aanschaffen waarna u zelf simpelweg u oude cilinders kunt vervangen.

Wij kunnen u helpen

Lockit Slotenmakers helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Sleutel bij laten maken

2 / 3

Gecertificeerde sleutel bijmaken

Gecertificeerde sleutels zijn sleutels met een certificaat. U heeft dit certificaat echt nodig om een sleutel bij te kunnen maken. Het certificaat is een klein pasje met een code waarmee wij een sleutel bij kunnen maken. In sommige gevallen kunnen wij destreffende sleutel alleen bestellen bij de leverancier of fabrikant zelf. U kunt natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen om te kijken of wij u gelijk kunnen voorzien van een sleutel op onze hoofdkantoor.

Een extra gecertificeerde sleutel bestellen

Om een extra sleutel te kunnen bestellen hebben wij een pasje nodig. Soms is het nodig dat u dit pasje aanvraagt bij een VvE, woningbouwvereniging of makelaar. Het bestellen van de gecertificeerde sleutels kan soms 2 tot 4 weken duren (mits wij deze natuurlijk niet ter plekke kunnen dupliceren). Als u op vakantie gaat en u een extra sleutel nodig heeft, zorg er dan dus voor dat u ruim van tevoren aangeeft dat u een extra sleutel nodig heeft.

Sleutel bijmaken
Sleutel dupliceren
Sleutel bij laten maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

3 / 3

Sleutel op nummer bij laten maken

Als u een sleutel op nummer wilt bestellen (zonder certificaat) kunt u met uw sleutel langs komen en kunt u op een extra sleutel wachten. In sommige gevallen is het nodig om een sleutel te bestellen bij de leverancier. Mocht u zeker willen weten of u op een extra sleutel kan wachten, maak dan gebruik van het contactformulier hieronder of bel ons op. Wij helpen u graag.

Contactformulier

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Bel ons