Het aanbrengen van beveiliging

Beveiligen is maatwerk, wat niet binnen een normering te vangen is, een normering van bijvoorbeeld het PKVW Politie Keurmerk Veilig Wonen gaat uit van een minimale inbraakwering van 3 minuten, getest wordt met een vaststaande set gereedschap, zodra een inbreker met zwaarder gereedschap komt of met een methode waar men niet op heeft getest is de inbreker vaak binnen een minuut binnen.

Veiligheidsdeur-Lockit
Veiligheidsdeur-Lockit
Sloten-Lockit

Dievenklauwen

Bij een naar buiten draaiende deur (of raam), zit het draaigedeelte van het scharnier aan de buitenkant. Hierdoor is dit gemakkelijk door dieven te bereiken, waardoor het kan worden gesloopt om aan de scharnierkant van de deur toegang te krijgen. Wanneer het scharnier verwijderd is kan de deur gemakkelijk uit het kozijn gehaald worden. Een dievenklauw is een stalen pen die er voor zorgt dat de deur niet simpelweg kan worden open gemaakt door het verwijderen of demonteren van het scharnier.

De dievenklauw kan ook aan het scharnier zijn toegevoegd, hierdoor is geen extra montage benodigd, en is de deur direct een stuk beter beveiligd dat met reguliere scharnieren.

Secustrip/Anti-inbraakstrip

Een secustrip / anti-inbraakstrip is een hardstalen strip uit twee delen die over de naad tussen de deur en het kozijn valt, om op die manier tegen te gaan dat inbrekers met behulp van een schroevendraaier, breekijzer of plastic kaart de deur kunnen openen.

De twee hardstalen strips van de secustrip /anti-inbraakstrip vallen in elkaar bij het sluiten van de deur. Hierdoor is de kier van de deur volledig afgedekt waardoor inbrekers dit niet meer kunnen gebruiken om toegang te krijgen.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons