Slotenservice

Aanpak & Lockit Slotenmakers kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen bel centrales.

Deur Openen-Lockit

Buitengesloten

Wij openen uw deur zonder schade! Wij jagen de kosten niet op en proberen altijd uw deur te openen zonder de cilinder of slot te hoeven belasten. Als wij uw deur schadevrij openen behoudt u gewoon dezelfde sleutels. Wij voorzien uw deur natuurlijk ook van een goede beveiliging.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Cilinders en sloten-Lockit

Cilinders en sloten

Onze erkende en betrouwbare monteurs kunnen ter plaatse cilinders ombouwen zodat deze te bedienen zijn met één en dezelfde sleutel. Wij hebben de gangbare sloten op voorraad dus u hoeft in vele gevallen niet te wachten en lossen uw probleem gelijk op.

Voor meer informatie, bekijk deze pagina.

Beveiliging-Lockit

Het aanbrengen van beveiligingen

Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter is wat wij al jaren doen! U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor een geheel vrijblijvend en gratis beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse. Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. Wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Aarzel niet om ons te benaderen. Hier kunt u al onze diensten bekijken.

Reparatie hang en sluitwerk-Lockit

Reparatie hang en sluitwerk

Wij proberen altijd eerst sloten, cilinders en beslag te repareren. Mocht dit niet meer mogelijk zijn dan kunnen wij haast altijd ter plaatsen u het juiste hang en sluitwerk leveren.

Wij kunnen snel ter plaatse zijn om u te helpen met uw hang en sluitwerk. Op alle reparaties hanteren wij zes maanden garantie en op het vervangen en leveren van hang en sluitwerk twee jaar garantie.

Bekijk op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen!

Bel ons