Cilinderslot laten vervangen door een erkende monteur?

Wilt u uw cilinderslot vervangen? Bent u pas geleden verhuisd of gaat u verhuizen? Is uw cilinderslot defect? Dan raden wij aan om uw cilindersloten te laten vervangen. U weet uiteindelijk nooit precies hoeveel sleutels er in omloop zijn. Bovendien is het altijd de vraag of u wel alle sleutels heeft gekregen bij de sleuteloverdracht. Wij hebben verschillende type cilinders op voorraad, die allen voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij kunnen SKG2 en SKG3 cilinders plaatsen met of zonder certificaat. Wij raden u eigenlijk altijd aan om een SKG3 cilinder te laten plaatsen. Het prijsverschil is maar € 19,- maar deze cilinders zijn een stuk veiliger.

U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen voor een gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse. Samen met u stellen wij een offerte op die eventueel meteen uitgevoerd kan worden.

Wij maken uw cilinderslot gelijksluitend terwijl u wacht

1 / 3

SKG2 en SKG3 cilinders laten vervangen

Het verschil tussen de SKG2 cilinder en de SKG3 cilinder zit ‘m in de beveiliging tegen de ‘Bulgaarse methode’: een slinkse manier van inbreken (ook wel kerntrekken genoemd). Dit werkt als volgt: de inbreker draait met een schroef de kern uit een cilinderslot, waarna met een soort kurkentrekker de hele kern naar buiten getrokken wordt. Vervolgens is de deur met een eenvoudige schroevendraaier gemakkelijk te openen.

Deze methode is wél mogelijk bij een SKG2 cilinder, maar dus niet bij een SKG3 cilinder. Al heeft u het allerbeste slot- en veiligheidsbeslag gemonteerd op de voor- of achterdeur: tegen kerntrekken is alleen de SKG3 cilinder beschermd. Omdat kerntrekken geen lawaai maakt en relatief snel gaat, waarschuwt de politie tegenwoordig voor deze nieuwe inbraakmethode. Wilt u uw cilinderslot vervangen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Cilinder SKG3 Pfaffenhain

 • TOTAALPRIJS
149,-

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder, arbeid en BTW.


Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 3

Cilinderslot vervangen gecertificeerd

Er is een verschil tussen gecertificeerde cilinders en standaard cilinders. Een standaard cilinderslot kan bij elke sleutelspecialist onbeperkt worden gekopieerd. Bij een gecertificeerde cilinderslot is dit niet het geval. Hier gaat het vaak om cilindersloten met bijzondere extra’s, waarvan de producent niet toestaat dat de sleutel algemeen verkrijgbaar is.

Daarom wordt er bij deze cilinders een certificaat en een coderegistratie op naam meegeleverd. Sleutelspecialisten kunnen en mogen deze sleutel niet zo maar kopiëren. U moet dus terug naar de producent wanneer u één of enkele exemplaren bij wilt laten maken.

Het kopiëren van een gecertificeerde cilinder is duurder dan het bijmaken van een standaard cilinder. In het eerste geval weet u echter wel zeker dat een ‘per ongeluk verloren sleutel’ niet in verkeerde handen valt en onbeperkt bijgemaakt kan worden.

Gecert. cilinder SKG3 Pfaffenhain

 • TOTAALPRIJS
194,-

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder arbeid en BTW.


Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 3

Cilinderslot vervangen met knop

Wij kunnen ook cilindersloten leveren in combinatie met een knopcilinder. Deze cilinder is voorzien van een draaiknop en plaatsen wij vaak op de voor- of achterdeur. De knopcilinder is gemakkelijk in gebruik: zowel overdag, maar ook voor het slapen gaan. U heeft geen sleutels meer nodig en draait met de knop de deur snel op slot. Een ander groot voordeel van een cilinderslot met draaiknop: bij brand of paniek kunt u het pand snel verlaten en hoeft u niet eerst op zoek naar de sleutel. Niet voor niets raadt de brandweer een cilinderslot met draaiknop aan bij vluchtdeuren.

Knopcilinder SKG3 Pfaffenhain

 • TOTAALPRIJS
169,-

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder, arbeid en BTW.


Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons