Schuifpui reparatie

Problemen met uw schuifpui? Kan de pui niet meer goed schuiven of is het hefboomsysteem defect? Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle typen schuifpuien. De meest voorkomende reparaties zijn vaak aan houten- én kunststof schuifpuien. Maar ook voor problemen met uw aluminium schuifpui kunt u bij ons terecht.

Algemene schade

U moet dan denken aan schade door: inbraak, transport, brandschade, corrosie (roest), montageschade en onderhoudsachterstand.

Veel voorkomende beschadigingen zijn: scheuren, gaten, krassen, uitgebroken stukken materiaal met en zonder structuur, deuken, vervormingen, verkleuringen en vervuiling.

Door veelvuldig gebruik van de schuifpui kan deze na verloop van tijd zeer stroef openen en sluiten. In de meeste gevallen is de oorzaak zand of ander vuil dat zich heeft opgehoopt in de geleiders. Gaat uw schuifdeur niet meer soepel open en/of dicht? Dan is de kans groot dat de geleider (waarover de pui heen en weer gaat) gerepareerd of schoongemaakt moet worden.

Hoe gaat dit in zijn werk? Haal de pui en de wielen uit de rails en maak deze schoon. Kijk de rail ook na op verbuigingen, deuken of andere vormen van slijtage. Spuit de wielen en rails vervolgens in met kaarsvet, olie of siliconen spray en plaats daarna de schuifpui weer op zijn plek. Als het goed is zal de pui nu weer soepel openen en sluiten. Is dit niet het geval? Raadpleeg dan een professional die alle onderdelen naloopt en eventueel repareert. Wij repareren deze schades terplekke weer als nieuw.

Schuifpui reparatie op locatie

Wij werken door heel Nederland met verschillende gespecialiseerde schuifpui reparateurs en lossen problemen met slotsystemen, rollers en geleidersystemen vakkundig voor u op.

Naast het repareren van schuifpuien, voeren wij ook complete schuifpuirenovaties uit. Alle bewegende en lopende delen van uw schuifpui vervangen we door nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt de complete schuifpui door ons gesmeerd en afgesteld.

Schuifpui Herstel-lockit
Slotenmaker particulieren
Schuifpui Beveiligen-Lockit
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons