Schuifpui reparatie

Problemen met uw schuifpui? Ons bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten soorten schuifpuien. De meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren zijn aan houten schuifpuien en kunststof schuifpuien maar ook voor problemen met uw aluminium schuifpui kunt u bij ons terecht. De meest voorkomende schuifpui problemen zijn: de pui wil niet meer goed schuiven of het hefboomsysteem van de schuifpui werkt niet meer naar behoren.

Algemene schade

Bij schades moet u denken aan; inbraakschade, transportschade, brandschade,
corrosie schade, schade ontstaan tijdens montage, onderhoudsachterstand schade etc.

Veroorzaakte beschadigingen kunnen zijn; scheuren, gaten, krassen, uitgebroken stukken materiaal met en zonder structuur, deuken, vervormingen, verkleuringen, vervuiling ect.

Door veelvuldig gebruik van de schuifpui is het mogelijk dat deze na verloop van tijd zeer stroef opent en sluit. In de meeste gevallen is de oorzaak hiervan te vinden bij de geleiders, waarin zich zand of ander vuil heeft opgehoopt. Gaat uw schuifdeur niet meer soepel open en/of dicht? Dan is de kans groot dat de geleiders waarover deze heen en weer gaat gerepareerd dan wel schoongemaakt moeten worden. Haal hiervoor de pui en de wielen uit de rails en maak deze schoon. Kijk ook de rail na wat betreft verbuigingen, deuken of andere vormen van slijtage. Spuit de wielen en rails vervolgens in met kaarsvet, olie of siliconen spray en plaats daarna de schuifpui weer op zijn plek. Als het goed is zal deze nu weer soepel openen en sluiten. Is dit niet het geval? Raadpleeg dan een professional. Deze kan een en ander nakijken, en eventueel repareren.

Wij repareren deze schades op locatie weer als nieuw.

Schuifpui reparatie op locatie

Ons bedrijf werkt door heel Nederland, hiervoor werken wij met verschillende gespecialiseerde schuifpui reparateurs door heel Nederland. Wij kunnen problemen met slot systemen, rollers en geleider systemen oplossen.

Naast het uitvoeren van een schuifpui reparatie kunnen wij ook een complete schuifpui renovatie uitvoeren. Bij een renovatie worden alle bewegende en lopende delen van uw schuifpui vervangen voor nieuwe materialen, vervolgens wordt de complete schuifpui gesmeerd en afgesteld.

Schuifpui Herstel-lockit
Slotenmaker particulieren
Schuifpui Beveiligen-Lockit
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons