Deuren

Heeft u een probleem met één of meerdere deuren? Aanpak & Lockit Slotenmakers helpt u graag. Wij kunnen uw deur afhangen, gangbaar maken, maar ook voor de complete beveiliging van uw deur zijn wij de juiste keuze.

Wij kunnen uw deur natuurlijk ook voorzien van nieuw beslag, nieuwe cilinders en / of een penslot. Tevens plaatsten wij stevig gepantserde veiligheidsdeuren.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen bel centrales.

Deuren & toebehoren-Lockit

Deurbeslag

Anti-Kerntrekbeslag met kerntrekbeveiliging is bedoeld om de beruchte kerntrekmethode geen kans van slagen te geven. Dit is helaas een veel voorkomende manier van inbreken. Met dit beslag wapent u zich voor een niet al te hoog bedrag tegen deze inbraakmethode.

Wij kunnen u natuurlijk ook voorzien van andere soorten beslagen.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Deur Afhangen-Lockit

Deuren afhangen

Door het veranderlijke weer in Nederland kan uw deur gaan ‘werken’. Gevolg is dat de schoten van uw slot niet meer goed in het kozijn vallen. Wij maken uw deur weer gangbaar. De sloten werken hierna weer zoals het hoort.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over deuren afhangen.

Deur Accessoires-Lockit

Toebehoren

Onze specialiteit? Alles omtrent deuren! Heeft u een nieuwe brievenbus nodig? Wilt u een anti-inbraakstrip op uw deur? Bij Aanpak & Lockit Slotenmakers kan het allemaal.

Heeft u een algemene vraag? Over bijvoorbeeld de wind die oncomfortabel onder uw deur blaast. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen.

Wilt u meer informatie over accessoires? Bekijk deze pagina.

Veiligheidsdeur-Lockit

Veiligheidsdeur

De buitendeur is de meest logische ingang voor inbrekers. Als deze niet beveiligd is, maakt u het ze wel erg gemakkelijk. Daarom zijn inbraakwerende deuren zo belangrijk.

Een veiligheidsdeur werkt even soepel als een ‘gewone’ deur en heeft dezelfde luxe en stijlvolle uitstraling. Het grote verschil is ‘veiligheid’.

Bekijk hier de pagina over veiligheidsdeuren.

Bel ons