Deuren

Aanpak & Lockit Slotenmakers kan u helpen bij alles omtrent deuren. Wij kunnen u ook helpen met een veiligheidsdeur. Dit is een heel gepantserde deur. Wij kunnen uw deur afhangen, gangbaar maken maar ook voor de complete beveiliging van uw deur zijn wij de juiste keuze.

Wij kunnen uw deur natuurlijk ook voorzien van nieuw beslag, nieuwe cilinders en / of een penslot.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen bel centrales.

Inbraak Voorkomen-Lockit

Deurbeslag

Anti-Kerntrekbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging om de kerntrekmethode geen kans van slagen te geven. Dit is helaas een veel voorkomende manier van inbreken. Met dit beslag voorkomt u voor een niet al te hoog bedrag dat deze inbraakmethode geen kans van slagen heeft.

Wij kunnen u natuurlijk ook voorzien van andere soorten beslagen.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Deur Afhangen-Lockit

Deuren afhangen

Door het veranderlijke weer in Nederland gaat uw deur soms “werken”. Dit houdt in dat de schoten van uw slot niet meer juist in het kozijn vallen. Wij kunnen uw deur weer gangbaar maken waarna uw sloten weer naar behoren werken.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over deuren afhangen.

Deur Accessoires-Lockit

Toebehoren

Onze specialiteit? Alles omtrent deuren! Heeft u een nieuwe brievenbus nodig? Wilt u een anti-inbraakstrip op uw deur? Bij Aanpak & Lockit Slotenmakers kan het allemaal.

Heeft u een algemene vraag over bijvoorbeeld problemen met de wind die oncomfortabel onder u deur blaast. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen.

Wilt u meer informatie over accessoires? Bekijk deze pagina.

Veiligheidsdeur

Veiligheidsdeur

Buitendeuren zijn de gemakkelijkste toegang voor een woning of pand en als deze niet beveiligd zijn dan is deze de meest logische ingang voor de inbreker. Daarom zijn inbraakwerende deuren zo belangrijk. 

Een veiligheidsduur werkt even soepel en kan een gelijke luxe, stijlvolle uitstraling hebben. Het verschil is “veiligheid”.

Bekijk hier de pagina over veiligheidsdeuren.

Bel ons