Veiligheidsdeur

Inbraakwerende deuren zijn gemaakt van inbraakvertragende materialen. In de praktijk spreekt men van veiligheidsdeuren of beveiligde deuren. Toch is er een verschil tussen een veiligheidsdeur en een beveiligde deur. Een echte veiligheidsdeur is voorzien van veilig hang- en sluitwerk met meerpuntssluiting, dievenklauwen en zware scharnieren.

Door de metalen deuromlijsting in combinatie met dievenklauwen kan de inbreker de deur er niet  uittillen. Een beveiligde deur is echter nog geen veiligheidsdeur. Vaak is het slechts een standaard deur voorzien van andere sloten, een anti-inbraakcilinder of andere gedeeltelijke oplossingen om inbraakpogingen te vertragen of te bemoeilijken.

Vraag daarom altijd een offerte voor een veiligheidsdeur en niet voor een beveiligde deur. Wij leveren Euroblok veiligheidsdeuren die voldoen aan strenge normen inzake inbraak- en brandwerendheid.

Veiligheidsdeur-Lockit
Deur Accessoires-Lockit
Veiligheidsdeur-Lockit

Veiligheidsdeur en een onbeveiligde deur

Er is een groot verschil tussen een veiligheidsdeur en een ‘onbeveiligde’ deur. Zowel de constructie als het materiaal zijn niet met elkaar te vergelijken. Elke deur bestaat uit twee delen, de deur zelf en het deurkozijn. Een houten combinatie gaat ‘werken’ door weersinvloeden en is ook relatief inbraakgevoelig.

Een veiligheidsdeur heeft een combinatie van staal én is geïsoleerd.  Bovendien houdt de naadloze constructie onprettige luchtjes, geluid en tocht buiten. Een belangrijk voordeel van staal is ook dat het materiaal niet kromtrekt, vervormt of anderszins werkt.

Het vervangen van uw bestaande deur door een veiligheidsdeur is een eenvoudige aanpassing, waar u veel plezier van heeft. U ervaart veel meer rust en wooncomfort.

Offerte

Omdat natuurlijk elke woonsituatie anders en uniek is, doen wij graag een prijsopgave ter plaatse. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en gratis beveiligingsadvies.

Ons Team
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons