Veiligheidsdeur

Inbraakwerende deuren zijn gemaakt van inbraakvertragende materialen. In de praktijk spreekt men van veiligheidsdeuren of beveiligde deuren. Toch is er een verschil tussen een veiligheidsdeur en een beveiligde deur. Een echte veiligheidsdeur is voorzien van veilig hang- en sluitwerk in de vorm van een meerpuntssluiting, dievenklauwen en zware scharnieren. Een metalen deuromlijsting in combinatie met dievenklauwen zorgen ervoor dat de deur niet kan uitgelicht worden. Een beveiligde deur is echter nog geen veiligheidsdeur. Dikwijls is het een standaard deur die voorzien werd van andere sloten, een anti-inbraakcilinder of andere gedeeltelijke oplossingen om inbraakpogingen te vertragen of te bemoeilijken.

Vraag daarom altijd een offerte voor een veiligheidsdeur en niet voor een beveiligde deur. Euroblok veiligheidsdeuren voldoen aan strenge normen inzake inbraakwerendheid en brandwerendheid.

Veiligheidsdeur
Deur Accessoires-Lockit
Veiligheidsdeur-Lockit

Veiligheidsdeur en een onbeveiligde deur

Het verschil tussen een veiligheidsdeur en een “onbeveiligde” deur is gigantisch. Zowel de constructie als het materiaal zijn niet met elkaar te vergelijken. Iedere deur bestaat uit twee delen, de deur zelf en het deurkozijn. Een houten combinatie werkt en is ook relatief inbraakgevoelig. Bij een veiligheidsdeur is die combinatie van staal èn geïsoleerd. Want als het deurkozijn niet stevig genoeg is, houdt de deur ook niemand tegen. Bovendien houdt de naadloze constructie ook onprettige luchten, geluid en tocht buiten. Een belangrijk voordeel van staal is ook dat het niet kromtrekt, vervormt of anderszins werkt.

Maar of het nu om rampen of ongemakken gaat, het is allemaal even onnodig. Het vervangen van uw bestaande deur voor een standaard deur is een eenvoudige aanpassing, waar u veel plezier van heeft. U ervaart veel meer rust en wooncomfort.

Offerte

Omdat natuurlijk elke woonsituatie anders en uniek is, doen wij graag een prijsopgave ter plaatse. Contacteer ons voor een geheel vrijblijvend en gratis beveiligingsadvies.

Ons Team
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons