Toebehoren

Naast deurbeslag zijn er tal van andere producten leverbaar een selectie hiervan wordt in het  overzicht  weergegeven. Deze zijn ook in diverse materialen en kleuren te verkrijgen.

Of het nu gaat om hang- en sluitwerk, diverse glassoorten, valdorpels of deurdrangers. Het zijn allemaal accessoires met ieder hun eigen functionaliteit, ook moet het natuurlijk passen bij de interieur van het huis. Het oog wilt ook wat.

Van scharnieren tot deurdrangers

Aanpak & Lockit Slotenmakers biedt een breed aanbod van diverse deuraccessoires voor de woningbouw en particulier. Verder biedt Aanpak & Lockit Slotenmakers deurdrangers, roosters, sloten, scharnieren en diverse andere accessoires te vinden in het assortiment.

Deurdranger-Lockit
Sloten-Lockit
Advies na inbraak-Lockit

Deurdranger

Een deurdranger staat voor extra comfort, kostenbesparing en een langere levensduur van uw deur. Door deuren gecontroleerd te openen en sluiten voorkom je tocht en eventuele beschadigingen van muren en deuren. Met een deurdranger zorgt u ervoor dat een deur altijd dichtvalt, ook als u hem zelf niet dicht duwt.

Met een deurdranger zorgt u ervoor dat een deur altijd dichtvalt, ook als u hem zelf niet dicht duwt. Een wat eenvoudiger soort deurdranger is de deurveer.  In beide gevallen handig wanneer u geen handen vrij heeft om de deur achter u dicht te trekken. Naast dat het handig is, kunt u zo ook veel energie besparen.

Deur Accessoires-Lockit
Cilinders en sloten-Lockit
Codesloten-Lockit

Brievenbus

Voor het plaatsen van een brievenbus gelden verschillende regels. De voorwaarden waar een brievenbus aan moet voldoen zijn te vinden in de Postregeling 2009. U zult een zelf een buitenbus moeten plaatsen wanneer uw woning minstens tien meter is verwijderd van de openbare weg. Voor zowel de gewone brievenbus als de buitenbus gelden verschillende eisen.

Eisen plaatsing brievenbussen

De regels die gelden voor brievenbussen zijn:
• Op of in de buurt van de brievenbus moet een huisnummer staan;
• De vorm en kleur van uw brievenbus mag niet lijken op de brievenbussen van postbedrijven;
• U moet de brievenbus zo dicht mogelijk bij de openbare weg plaatsen.

Wij plaatsen de brievenbus voor uw vakkundig en professioneel. Als u nog vragen heeft kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons