Service verlenen particulieren

Het verlenen van service doen wij al 27 jaar.

Onze ervaren monteurs zijn dagelijks in heel Nederland onderweg om defecte sloten te repareren, deuren open te maken, beveiligingen aan te brengen en advies te geven. De bedrijfswagens van Aanpak & Lockit zijn volledig ingericht met alle mogelijke gereedschappen, benodigde sloten, cilinders, raamsloten, meerpuntssluitingen, smalsloten en oplegsloten, zodat we uw huis altijd goed afgesloten achter kunnen laten.

Wij hebben service, ervaring, passie en kwaliteit hoog in het vaandel staan, wij maken niet voor niets deel uit van de elite van de Slotenmakers het “Nederlands Sleutel en Sloten Gilde”.

Onze slotenmaker komt ter plaatse, bekijkt de situatie en gaat altijd eerst in overleg met u. Als hij de deur niet voor het standaard tarief van € 125 kan openen, dan geeft hij aan wat de beste oplossing is en wat de kosten zullen bedragen, daarna vraagt hij of u het er mee eens bent, bent u het er niet mee eens dan krijgt u een hand en gaat de monteur weg er worden geen kosten in rekening gebracht. Als onze slotenmaker de deur heeft geopend controleert hij de sloten en doet een gratis servicebeurt zodat het slot soepel werkt, mocht uw deur niet goed beveiligd zijn dan geeft hij u een gratis advies. De slotenmaker schrijft de factuur uit, op de factuur staat de garantieperiode, 2 jaar garantie op geleverde en aangebrachte materialen en op de montage. 6 maanden garantie wordt verleend op reparatie.

Maak een afspraak met één van onze monteurs van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit kan altijd op een tijdstip dat u het beste uitkomt. U hoeft dan niet de hele dag te wachten.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Meer over Lockit  of  neem contact met ons op 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Hoofdkantoor
Contact

    Bel ons