Wat wij voor u kunnen doen

Aanpak & Lockit Slotenmakers helpt u snel en secuur met alle werkzaamheden die te maken hebben met sloten, cilinders en/ of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

In het kort wat wij doen: ter plekke repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot en hoofdsleutelsystemen. Ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt snel één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen belcentrales.

Deuren-Lockit

Deuren

Wij jagen de kosten niet op en in de meeste gevallen lukt het ons uw deur te openen zonder de cilinder of het slot te belasten . Als wij uw deur schadevrij kunnen openen, behoudt u gewoon dezelfde sleutels. Wij voorzien uw deur natuurlijk ook van een goede beveiliging.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Inbraak Voorkomen-Lockit

Inbraak voorkomen

Onze betrouwbare medewerkers voeren vakkundig alle voorkomende slotenmaker werkzaamheden voor u uit. Ook geven we u graag passend advies in allerlei verschillende situaties. Bent u bijvoorbeeld van plan om binnenkort te beginnen aan de beveiliging van uw huis?

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inbraak voorkomen.

Schuifpui-Lockit

Schuifpuien

Heeft u problemen met een schuifpui? Gaat deze niet meer goed dicht of niet meer open? Wilt u uw schuifpui beter beveiligen? Heeft u een algemene vraag over uw schuifpui?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk hier de pagina over schuifpuien.

Service-Lockit

Slotenservice

U heeft een nieuw slot nodig of uw slot is defect en dient gerepareerd te worden.
Als u in een nieuwe woning intrekt, wilt uw misschien de cilinders vervangen zodat de oude sleutel niet meer past. Als u deur is dichtgevallen en uw sleutels nog in uw woning liggen.

Aarzel niet om ons te benaderen. Hier kunt u al onze diensten bekijken.

Bel ons