Wat wij voor u kunnen betekenen

Aanpak & Lockit Slotenmakers kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen bel centrales.

Deuren-Lockit

Deuren

Wij openen uw deur zonde schade! Wij jagen de kosten niet op en proberen altijd uw deur te openen zonder de cilinder of slot te hoeven belasten. Als wij u deur schadevrij openen behoudt u gewoon dezelfde sleutels. Wij voorzien uw deur natuurlijk ook van een goede beveiliging.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Inbraak Voorkomen-Lockit

Inbraak voorkomen

Niet alleen voert onze betrouwbare slotenmaker verschillende slotenmaker klussen voor u uit. Ook voorzien we u graag van passend advies in verschillende situaties. Bent u bijvoorbeeld van plan om binnenkort te beginnen aan de beveiliging van uw huis?

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inbraak voorkomen.

Schuifpui-Lockit

Schuifpuien

Heeft u een schuifpui maar gaat deze niet meer goed dicht of niet meer open? Wilt u uw schuifpui beter beveiligen? Heeft u een algemene vraag over uw schuifpui?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk hier de pagina over schuifpuien.

Service-Lockit

Slotenservice

U heeft een nieuw slot nodig of uw slot is defect en dient gerepareerd te worden.
Als u in een nieuwe woning intrekt, wilt uw misschien de cilinders vervangen zodat de oude sleutel niet meer past. Als u deur is dichtgevallen en uw sleutels nog in uw woning liggen.

Aarzel niet om ons te benaderen. Hier kunt u al onze diensten bekijken.

Bel ons