Wat wij voor u kunnen doen

Aanpak & Lockit Slotenmakers helpt u snel en secuur met alle werkzaamheden die te maken hebben met sloten, cilinders en/ of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

In het kort wat wij doen: ter plekke repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot en hoofdsleutelsystemen. Ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt snel één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen belcentrales.

Deuren-Lockit

Deuren

Wij jagen de kosten niet op en in de meeste gevallen lukt het ons uw deur te openen zonder de cilinder of het slot te belasten . Als wij uw deur schadevrij kunnen openen, behoudt u gewoon dezelfde sleutels. Wij voorzien uw deur natuurlijk ook van de beste beveiliging.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Inbraak Voorkomen-Lockit

Inbraak voorkomen

Onze betrouwbare monteurs voeren vakkundig alle voorkomende slotenmaker werkzaamheden voor u uit. Ook geven we u graag passend advies in allerlei verschillende situaties. Bent u bijvoorbeeld van plan om binnenkort te beginnen aan de beveiliging van uw huis?

Bekijk wat wij voor u kunnen doen om inbraak te voorkomen.

Schuifpui-Lockit

Schuifpuien

Heeft u problemen met een schuifpui? Gaat deze niet meer goed dicht of niet meer open? Wilt u uw schuifpui beter beveiligen? Heeft u een algemene vraag over uw schuifpui?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk hier de pagina over schuifpuien.

Service-Lockit

Slotenservice

Heeft u een nieuw slot nodig? Of is uw slot defect en dient het gerepareerd te worden?
Als u een nieuwe woning heeft, wilt u wellicht de cilinders vervangen zodat de oude sleutel niet meer past. Of is uw deur is dichtgevallen en liggen de sleutels nog in de woning.

Aarzel niet om ons te benaderen. Hier kunt u al onze diensten bekijken.

Bel ons