Schuifpuien

Aanpak & Lockit Slotenmakers helpt u snel en secuur met alle werkzaamheden die te maken hebben met sloten, cilinders en/ of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Schuifpuien zijn vaak inbraakgevoeliger dan normale deuren. Wij helpen uw schuifpui te beveiligen. Wij kunnen u ook helpen met het herstellen van uw schuifpui.

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt direct één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen belcentrales.

Schuifpui Beveiligen-Lockit

Schuifpui beveiliging

Het beveiligen van de schuifpui in uw woning is alvast een eerste stap in de goede richting. Daarnaast kijken we verder dan inbraakpreventie van deuren. Want hoe is het gesteld met de inbraakwerende maatregelen op de eerste en misschien wel tweede verdieping? Aanpak & Lockit Slotenmakers zorgt er voor dat u goed beschermd bent om zo inbrekers buiten te houden.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Schuifpui Herstel-lockit

Schuifpui herstel

Ons bedrijf is actief in heel het land. Hiervoor werken wij samen met verschillende gespecialiseerde schuifpui reparateurs door heel Nederland.

Wij kunnen snel ter plaatse zijn om uw schuifpui gangbaar te maken of inbraakschade te repareren.

Bekijk dan wat wij voor u kunnen betekenen op onze inbraakschade pagina.

Schuifpui Reparatie-Lockit

Schuifpui reparatie

Heeft u een schuifpui die lastig opengaat of zit de schuifpui vast? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van schuifpuien en schuifpui sloten.

De meest voorkomende schuifpui problemen die wij tegenkomen zijn: de schuifpui klemt, de schuifpui gaat helemaal niet meer open, afgebroken beslag en / of de schuifpui gaat niet meer omhoog.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een defecte schuifpui.

Bel ons