Schuifpuien

Aanpak & Lockit Slotenmakers kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Schuifpuien zijn vaak inbraak gevoeliger als normale deuren. Wij helpen u uw schuifpui te beveiligen. Wij kunnen u ook helpen met het herstellen van uw schuifpui.

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen bel centrales.

Schuifpui Beveiligen-Lockit

Schuifpui beveiliging

Het beveiligen van de schuifpui in uw woning is alvast een stap in de goede richting van het beveiligen van uw woning. Daarnaast kijken we verder dan inbraakpreventie van deuren, want hoe zit het met de inbraakwerende maatregelen op de eerste en misschien wel tweede verdieping. Aanpak & Lockit Slotenmakers zorgt ervoor dat u goed beslagen te ijs komt om de inbrekers buiten te houden.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Schuifpui Herstel-lockit

Schuifpui herstel

Ons bedrijf werkt door heel Nederland, hiervoor werken wij met verschillende gespecialiseerde schuifpui reparateurs door heel Nederland.

Wij kunnen snel ter plaatse zijn om uw schuifpui gangbaar te maken, of de inbraakschade te repareren.

Bekijk dan wat wij voor u kunnen betekenen op onze inbraakschade pagina.

Schuifpui Reparatie-Lockit

Schuifpui reparatie

Heeft u een schuifpui die lastig opengaat of zit de schuifpui vast? Onze monteuers zijn gespecialiseerd in het repareren van schuifpuien en schuifpui sloten.

De meest voorkomende schuifpui problemen die wij tegenkomen zijn dat de schuifpui klemt, de schuifpui gaat helemaal niet meer open, afbegroken beslag en / of de schuipui gaat niet meer omhoog.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een defecte schuifpui.

Bel ons