Schuifpui herstel

Het komt gelukkig niet vaak voor. Maar het kan zijn dat er een poging is geweest om uw woning binnen te komen door de schuifpui. Is dit het geval? Dan loopt u een groot risico op beschadiging van het slot. Voor uw gemoedsrust én de levensduur van de pui is het aan te raden zo snel mogelijk een vakman in te schakelen, die de beschadigingen voor u repareert. Daarnaast kan er een ongelukje gebeuren, waardoor de schuifdeur een deuk, kras of andere beschadiging oploopt. Vaak is dit op te lossen met een simpele reparatie.

Schuifpui Beveiligen-Lockit
Sloten-Lockit

Sloten beschadigd

Na verloop van tijd kan het zogeheten ‘loopwerk’ van een schuifdeur stroef gaan lopen. Ook kan het slot van de deur beschadigd raken. De meest voorkomende oorzaak is ophopend vuil. Een ander probleem is verzakking van de deuren, waardoor de sloten niet meer lekker in het kozijn vallen. Hierdoor kunt u de deur niet of nauwelijks meer afsluiten.

Onze specialisten kunnen snel uw sloten vervangen door een nieuw exemplaar, of een extra grendel aanbrengen voor een verhoogde inbraakbeveiliging. Het is tevens een optie om uw schuifpui te voorzien van een slot, waarop ook de sleutels van uw voor- of achterdeur passen.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons