Schuifpui herstel

Hoewel het niet vaak voorkomt, kan het zijn dat men poogt om uw woning binnen te komen door de schuifpui. Wanneer dit het geval is heeft u een groot risico op beschadiging van het slot. Voor uw gemoedsrust en de levensduur van de pui is het aan te raden zo snel mogelijk een vakman in te schakelen, die de beschadigingen voor u repareert. Daarnaast kan het gebeuren dat er tijdens uw gewoon woonverkeer een ongelukje gebeurt, waardoor de schuifdeur een deuk, kras of andere beschadiging oploopt. Vaak is dit op te lossen met een enkele reparatie.

Schuifpui Beveiligen-Lockit
Sloten-Lockit

Sloten beschadigd

Een laatste probleem dat zich voor kan doen bij schuifdeuren na verloop van tijd is, naast een stroef werkend loopwerk, de beschadiging van het slot van de deur. De meest voorkomende oorzaak hiervan is ophopend vuil. Zeker omdat in veel gevallen het een andere sleutel betreft dan die van uw voor- of achterdeur, brengt deze vaak vuil met zich mee in het slot. Een ander probleem is de verzakking van de deuren, waardoor de sloten niet meer lekker in het kozijn vallen. Hierdoor kunt u de deur niet of nauwelijks meer afsluiten. Onze specialisten kunnen indien gewenst vandaag nog uw sloten vervangen door een nieuw exemplaar, of een extra grendel voor een verhoogde inbraakbeveiliging toepassen. Het is tevens een optie om uw schuifpui te voorzien van een slot waarop ook de sleutels van uw voor- of achterdeur passen.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons