Schuifpui beveiliging

Een schuifpui is een ware aanwinst voor menig woning: extra licht, het neemt weinig ruimte in, en is handiger dan openslaande deuren maar een schuifpui moet van beveiliging worden voorzien. Bij het kiezen van schuifpui beveiliging in de vorm van een slot, is het belangrijk om te letten op kwaliteit en veiligheid. Zo kiest u voor de beste beveiliging voor uw schuifdeur!

Schuifpui Reparatie-Lockit
Schuifpui-Lockit
Schuifpui Beveiligen-Lockit

Schuifpui balkslot

Een voorbeeld van een geschikt slot voor de schuifpui is een balkslot. Dit soort sloten worden ook wel een schuifpuislot genoemd. Dit schuifpuislot past op iedere schuifpui en geldt als een gecertificeerde schuifpuibeveiliging. Een balkslot is een balk  die op de schuifpui kan worden bevestigd als u deze op slot wilt hebben. U kan hierbij zelfs de schuifpui een stukje open laten staan; ook dan werkt het balkslot gewoon. Ideale schuifpui beveiliging dus voor ventilatie.

Oplegslot

Een ander type schuifpuislot is de zogenaamde oplegslot. Dit type schuifpuislot is ook vaak te zien  (een model met cilinders aan de binnenzijde) en dit kan prima als beveiliging voor de schuifdeur.

Overige opties

Schuifpuibeveiliging kan nog op meer manieren dan met een balkslot of het hierboven beschreven slot. Zo kunt u bijvoorbeeld voor stift vergrendeling kiezen, waarbij er een gat in het midden van de pui wordt geboord, waar een pen in terechtkomt bij het sluiten van de pui.

Erkende slotenmakers

Voor een kwalitatief goed schuifpui slot kunt u het best een erkende en betrouwbare slotenmaker inschakelen. Hoewel een balkslot meestal gemakkelijk zelf kan worden aangebracht, is de aanschaf bij een professional aan te raden.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons