Schuifpui beveiliging

Een schuifpui is een ware aanwinst voor menig woning: extra licht, het neemt weinig ruimte in, en is handiger dan openslaande deuren maar een schuifpui moet van beveiliging worden voorzien. Bij het kiezen van schuifpui beveiliging in de vorm van een slot, is het belangrijk om te letten op kwaliteit en veiligheid. Zo kiest u voor de beste beveiliging voor uw schuifdeur!

Schuifpui Reparatie-Lockit
Schuifpui-Lockit
Schuifpui Beveiligen-Lockit

Schuifpui balkslot

Een voorbeeld van een geschikt slot voor een schuifpui is een balkslot. Dit type slot wordt ook wel schuifpuislot genoemd. Een schuifpuislot past op elke schuifpui en geldt als een gecertificeerde schuifpuibeveiliging. Een balkslot is een balk die op de schuifpui wordt bevestigd. Het balkslot helpt zelfs als de schuifpui een stukje open staat. Dit maakt het de Ideale schuifpuibeveiliging die ook zorgt voorventilatie.

Oplegslot

Een ander type schuifpuislot is het zogeheten oplegslot.  Bij dit slot zijn de cilinders aan de binnenzijde geplaatst en kunnen prima dienen als beveiliging voor de schuifdeur.

Overige opties

Naast het balkslot of het oplegslot kan schuifpuibeveiliging ook op een andere manier.  Zo kunt u bijvoorbeeld voor stift vergrendeling kiezen. Hierbij wordt een gat in het midden van de pui geboord, waar een pen in terechtkomt bij het sluiten van de pui.

Erkende slotenmakers

Voor een kwalitatief goed schuifpuislot kunt u het best een erkende en betrouwbare slotenmaker inschakelen. Een balkslot kan meestal gemakkelijk zelf worden aangebracht. Aanschaf bij en montage door een professional is aan te raden.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons