Onze visie

Wij zijn een slotenmakersbedrijf met een eigenzinnige kijk op het vak. Het is goed dat er keuringsinstanties zijn zoals PKVW en Borg, maar wij weten als geen ander dat de praktijk anders is. Vaak krijgen wij van gedupeerden te horen dat de beveiliging van hun huis voldeed aan alle eisen van een bepaald keurmerk. Deze geeft echter vaak een schijnveiligheid. Inbrekers houden zich simpelweg niet aan de theorie van een keurmerk.

Om een voorbeeld te geven: Volgens opgaaf van keuringsinstantie PKVW bedraagt hun inbraakwering drie minuten. Hierbij wordt echter verondersteld dat de inbreker gebruik maakt van een hamertje en een schroevendraaier. Bij gebruik van een zware koevoet, accuboormachine of kerntrekker gaat deze theorie al niet meer op. De inbreker heeft dan vaak niet meer dan een minuut nodig om binnen te komen.

Wij vinden eerlijk gezegd dat keuringsinstanties vaak achter de feiten aan lopen. Een goed voorbeeld hiervan is het zogeheten kerntrekken. Hierbij wordt met een schroef de cilinder uit de deur getrokken. Voor deze methode wordt al jarenlang gewaarschuwd en -inmiddels- tienduizenden inbraken verder, is het nu ook eindelijk geïmplementeerd door het PKVW. Wij plaatsen al acht jaar geen ‘normaal’ beslag meer, maar uitsluitend anti-kerntrekbeslag. Zodat de inbreker het nakijken heeft.

Bij woningen, waar wij de beveiliging hebben ontworpen en geplaatst, zien we een enkele keer een inbraakpoging, maar nog nooit een gelukte inbraak. Daar zijn we trots op en deze score willen we graag zo houden. Alle mogelijke inbraakmethodes komen voorbij, maar zelden zien wij iets dat helemaal nieuw voor ons is. Wij kunnen daarom met een gerust hart zeggen dat we tien jaar vooruit lopen op de inbrekers.

Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken
Veiligheidsdeur-Lockit
 

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker?    Neem contact met ons op  of   Bekijk onze tarieven

   
Bel ons