Macht van de grote slotenfabrikant

Vanmorgen bij een van onze vaste klanten wordt me een vraag gesteld waarom een grote slotenfabrikant hem direct benadert of zij zijn bedrijf niet rechtstreeks kunnen leveren en service kunnen bieden. Dit is een vermoeiend iets in de slotenbranche weinig respect voor de tussenhandel oftewel de slotenmakers, de vertegenwoordigers van de grote bedrijven en vooral van de grootste die moeten hun targets halen en hebben totaal geen principes, wij kopen sommige merken niet rechtstreeks in dit omdat vele fabrikanten geen voorraad hebben en omdat wij liever zaken doen met een groothandel die al 25 jaar ons vertrouwen niet heeft beschaamd.
(meer…)

Continue reading

Hang-en-sluitwerk winterse omstandigheden

De eerste koudegolf die over ons land ging levert veel problemen op met sloten, klachten en storingen die wij nu veel zien zijn cilindersloten die door het warmteverschil van binnen naar buiten condens aan trekken waardoor er wat ijsafzetting kan ontstaan waardoor de pallen in de cilinder niet in de juiste stand komen tevens ontstaat er roestvorming in de cilinder op plaatsen waar de antiboor beveiliging van mangaanstaal zit.
(meer…)

Continue reading

Deur dichtgevallen! Wat nu?

We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt. Het moment dat je de deur achter je dichttrekt, in je zakken voelt en er achter komt dat de sleutels nog binnen op tafel liggen. Uw deur is dichtgevallen, wat nu? Als de buren een reservesleutel  hebben, bent u gered. Maar als die niet thuis zijn? In dat geval kunt u het beste een slotenmaker bellen.
(meer…)

Continue reading

Signalen dat u opgelicht wordt door een slotenmaker

De laatste tijd zijn er veel oplichters werkzaam in de slotenmakersbranche. Wij zien maar al te vaak dat klanten worden opgezadeld met extreme rekeningen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Let op de volgende signalen:

(meer…)

Continue reading
Bel ons