Beveiliging particulieren

Beveiligen is maatwerk, wat niet binnen een normering te vangen is, een normering van bijvoorbeeld het PKVW Politie Keurmerk Veilig Wonen gaat uit van een minimale inbraakwering van 3 minuten, getest wordt met een vaststaande set gereedschap, zodra een inbreker met zwaarder gereedschap komt of met een methode waar men niet op heeft getest is de inbreker vaak binnen een minuut binnen.

Wij kijken anders net als Borg kijken wij naar de omgeving en de ligging  van het te beveiligen gebouw, daarna bepalen we de kans op een inbraak en stellen we vast tegen welk soort inbreker het object beschermd moet worden, de gelegenheid inbreker is snel op andere gedachte gebracht die volgt de weg van de minste weerstand en gaat als het bij de buren makkelijker is bij de buren op visite.

Heeft u waardevolle spullen in huis die ook goed te verhandelen zijn dan dient men zich tegen de inbreker die zich voorbereidt te wapenen, ook dat is te doen zonder dat de woning een bunker hoeft te worden, creativiteit en goede kennis die up to date is zorgt er voor dat ook de zwaardere jongen zich bedenkt of zich verkijkt.

De groep beroepsinbrekers die het voorzien hebben op inbraken waar voor miljoenen te stelen is zijn tegen te houden hier komt wel veer meer voor kijken zoals bouwkundige maatregels zoals zwaar inbraakvertragend of kogelwerend glas, inbraakwerende deuren i.c.m. rolluiken, mistgeneratoren  en alarmsystemen, kortom als u het wilt komen ze er nooit meer in, mijn haren gaan overeind staan als we de andere slogan horen van als ze willen dan komen ze er toch wel in.

Slotenmaker particulieren
Preventie Advies-lockit
Slotenmaker Waalwijk Bedrijven

Bedrijfspanden soms niet goed beveiligd

Als ik lees over de inbraak in bijvoorbeeld de Kunsthal te Rotterdam dan erger ik me dood aan de amateuristische beveiliging die ongetwijfeld aan de een of andere norm voldoet maar die omzeild werd door een simpel trucje.

Beveiligen is maatwerk en daarin behoren wij van Aanpak en Lockit Slotenmakers tot de top, wij hebben onmogelijk te beveiligen objecten zoals een aantal  appartementen in de Montevideo toren te Rotterdam beveiligd met inbraakwerende deuren en met versteviging van de wanden.

Tevens worden wij regelmatig ingeschakeld door bedrijven die personen beveiligen om de woningen van deze personen te beveiligen, daarbij wordt de buitenring van de woning zwaar beveiligd en brengen we zogenaamde panic rooms aan in de woning zodat men in geval van gevaar zich terug kan trekken in een panic room om vervolgens hulp in te roepen, de woning staat binnen 10 seconden vol met rook, stroboscopen gaan af om de inbreker / overvaller te desoriënteren, er gaat een zwaar akoestisch geluid af en het alarmsysteem in combinatie met camera’s roept privé beveiligers en de politie op.

Al het bovenstaande kunnen wij niet in normeringen vatten met ervaring en met passie brengen wij veel meer veiligheid.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op  of  bekijk onze tarieven 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons