Veiligheidsbeslag

Anti-kerntrekBeslag, in dit geval veiligheidsbeslag, is een beveiligingsproduct voor buitendeuren.

Het beslag bestaat altijd uit een set met een buiten- en binnenschild. Het buitenschild wordt vanuit de binnenzijde vastgeschroefd, zonder zichtbare schroeven aan de buitenkant. Hierdoor is het zeer moeilijk om het schild te verwijderen om zo beter bij het cilinderslot te komen. Zonder bescherming van het schild kan de cilinder namelijk zeer eenvoudig worden vernield door middel van de zogeheten “Bulgaarse methode”, een verzamelnaam van verschillende manieren om de cilinder af te breken.

Het veiligheidsschild aan de buitenzijde, dat dikker is dan een standaardschild, zorgt er voor dat de cilinder niet uitsteekt. Hierdoor krijgt een inbreker geen grip op de cilinder.

Veiligheidsdeurschilden worden sinds een aantal jaren standaard op buitendeuren van nieuwbouwhuizen gemonteerd. En op de bestaande bouw worden ze vaak gemonteerd door woningcorporaties. Ze voldoen aan het SKG** keurmerk. Voor betere beveiliging moeten huurders vaak zelf anti kerntrek beslag laten aanbrengen.

Veiligheidsdeur beslag wordt geleverd met het SKG** zonder anti-kerntrek beveiliging en SKG*** met anti-kerntrek beveiliging keurmerk.

Veiligheidsbeslag met anti-kerntrek beveiliging

Kerntrekken is momenteel de meest voorkomende inbraakmethode. Dit omdat het voor inbrekers kinderlijk eenvoudig is en omdat het snel en onopvallend kan worden uitgevoerd.  De oplossing is eenvoudig en relatief goedkoop. Meestal volstaat het om het beslag van de buitendeuren te vervangen. Aanpak en Lockit Slotenmakers heeft regelmatig aanbiedingen, waardoor u goedkoop de beveiliging van uw woonhuis op een hoger niveau kunt brengen. Anti-kerntrek beslag

Anti-kerntrek beslag ziet er vrijwel hetzelfde uit als gewoon veiligheidsbeslag .Een inbreker ziet het echter in één oogopslag en zal uw huis overslaan in zijn criminele zoektocht naar een snelle inbraak.

Voor buitendeuren is het aan te raden enkel nog veiligheidsbeslag te gebruiken met anti-kerntrek beveiliging. Dit beschermt tegen het afbreken van een cilinder / profielcilinder en tegen het uittrekken van de profielcilinder. Dan is er ook nog magneetbeslag. Bij dit beslag zit er een schuifklepje voor de cilinder. Het schuifje wordt met behulp van een magneet naar beneden geschoven, voordat de cilinder zichtbaar wordt.

Buiten deurbeslag er in vele materialen zoals: aluminium (in zilver tot bronskleurig) , roestvast roestvrij staal, messing, brons en koper uitgevoerd. Voor elk type deur is er het juiste beslag.

 

Bel ons